God kväll!

Kollat på ytterligare en Falk film och har slappat den mesta delen av dagen. Helt sjukt vad jag varit trött idag. Blev lite piggare efter att vi va och handlade lite förut och tog svängen förbi svärföräldrarna där vi fick lite kött och en nässug till lillan med oss hem :) En nässug har ju jag letat efter och visst de finns överallt typ men det är ju sådan som man ska suga i typ och det låter riktigt snuskigt så jag har varit ute efter en annan. Nina (svärmor) hade en sån jag kikat efter som jag fick ta med hem som hon precis köpt och ställt in i sitt "bra ha saker till barnbarnen" skåp, typ ;) Hon tyckte iaf att vi nog skulle ha större nytta av den än vad de skulle ha, så det tackar vi absolut för.

Annars så har jag som sagt varit sjukt trött idag. Inte varit så sliten på länge tror ja. Så det va väl tur i det tråkiga att inte lillans ankomst drog igång för jag hade nog inte orkat det då :P Nu där emot orkar jag! Men nej, jag har inte tid förrän senare kom jag ju på. Idag är det ju Livet på BB och det vill jag inte missa :)

Jag är riktigt sugen på något smarrigt också, kan dock inte sätta fingret på vad exakt! Får nog ta mig en vända i köket och se vad som finns till mitt lilla sug! Ja, jag gör det och kollar på Klockan åtta hos stjärnorna som är på tvn nu!


Kommentarer
Postat av: fia

inga känningar än?

2011-06-23 @ 10:31:41
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Anonym

tycker verkligen du ska köpa en näsfrida, dom är såååå bra. tyckte också det verka äckligt men snoret kommer ju aldrig närmare än flera dm och så är det ju filter!

2011-06-24 @ 08:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0