Dålig update idag!

Tja! Inte hörts på hela dagen idag ju. Har försökt mms:a in lite inlägg men utan lycka. Varför går det inte för???? Nåja, är hemma nu och har nyligen avnjutit lite jordgubbar och vispad grädde. Har varit med Krikke idag när han tatuerat sig. Gissa om jag va avundsjuk. Okej efter 3 timmar så hade han ganska ont i armen men vill man vara fin får man lida pin. Inte klart än men de kom en bra bit på vägen iaf!

Har även varit i stan idag och fixat sak att hänga runt min kusins hals som tar studenten i år. Skulle också köpt en klänning men blev inte så. Ångrade mig i bilen hem då jag kom på att den kan va jäkligt skön att ha i sommar så ska åka in imorgon och köpa den! Måste dock sy upp den lite då jag tycker den är för lång för korta mig. Är ju inte mer än ca 1,64 över marken och jag gillar inte klänningar som går jämt till knäna. De får gärna va lite högre upp på benen så det syns att jag har ben ;P hehe. Ska klänningar vara långa så ska det va långklänningar, inget mitt emellan för min del tack (och då menar jag inte att jag bara vill ha kort kort).

Idag har jag haft sjukt mycket sammandragningar. Så fort jag gått så har det dragit ihop sig ungefär. Nästan så jag va sugen på att ta mig en rejäl prommenad förut för att försöka hjälpa naturen lite på traven men blev inte så :P Kanske ska ta mig en promenix sen? Får se om jag får med mig någon på det kanske. Har ni tips på annars hur man kan hjälpa naturen på traven? :P



V. 38!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jordgubbar är ju så gott!

Låter som du haft en bra dag :)

2011-06-03 @ 22:16:52
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: Malin

sv; åh vad spännande. Inte långt kvar nu ju! :)

2011-06-03 @ 22:18:25
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: Martin

De är sällan man hör nånting om Krikke, hehe. Kul att han gjort en tatuering! vad blev det för något? Måste säga att jag har samma stil som Krikke, kläder, korset på halsen och dylikt. Ser att han gillar tapout kläder, kan rekommendera en affär i Stockholm, som heter Fashiongate (fashiongate.se), dom har allt från Tapout och Affliction m.m. Ta hand om er!!!

2011-06-04 @ 02:50:48
Postat av: Sarah

Hallonbladsté, de är kanon ;)

2011-06-04 @ 22:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0