BF + 6

Börjar bli frustrerande detta nu när man vaknar varje morgon och det inte har hänt ngt. Hade en förvärk igår men sen försvann det och de blev precis som vanligt igen.. VÄLDIGT tråkigt. Lillan i magen är iaf i full gång med sparkar, knuffar och hon knör runt sig som bara den. Trycker uppåt och nedåt.. känns lite som om hon inte riktigt vet vart hon ska ut :P

Ååååh, kan det inte bara säga POFFFF också kommer det riktiga värker så vi kan få ut vår prinsessa nu! Vill inte vänta längre nu!! Egentligen borde man inte klaga för har vi väntat i 9 månader så kan vi vänta i några dagar till men man blir så frustrerad och jag tycker att min kropp borde sätta igång det här nu. Beundrar verkligen min kusin som gick över 13 dagar (Joooo J, det va 13 dagar!!! haha :P) utan att få skador i huvudet av all längtan :P Detta är sååå tråkigt!

Här kommer iaf två bilder på magen som jag tog igår, alltså BF + 5!



Listan kommer i ett inlägg under dagen där jag strycker de datum som varit. Jag måste fan släppa det här och bara låta det komma när det kommer, men det är ju så svårt när man längtar så mycket! Krikke frågar varje morgon om jag känt eller känner något och varje morgon får han svaret "Nej". Inte kul!


Kommentarer
Postat av: elin

Bara att höra av dig om du skulle vilja ha hjälp med något :)



Kram

2011-06-27 @ 13:49:53
URL: http://esahlen.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Jag gick också över och det ÄR frustrerande, super frustrerande faktiskt. Men jag kan ärligt säga att när jag sa till Markus: Nu skiter jag i denna jävla unge, hon kan fan stanna där inne! Jag vet att språket kanske inte var det finaste, men jag var så frustrerad, jag ville så gärna se vem det var som hade min urinblåsa som boxningskudde. Haha! Morgonen efter gick vattnet, på kvällen kom värkar, natten kom våran finaste Kira. :D

Håller tummarna för att eran bebis kommer snart! :) För övrigt så är jag fortfarande nyfiken på namnet, haha!

2011-06-27 @ 14:24:21
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/
Postat av: fia

äsch hjärtat, men förstår att du känner så, men hon kommer!! hon trivs så bra i magen :D



testa det du, gör det! ut och gå, ha sex och allt sånt där, testa! men sen när du känner att det är på gång, VILA, gå inte ut och gå och stressa fram det som jag gjorde, jag hade ingen ork kvar sen!



men nu kan du ju testa! det hade jag absolut gjort :)

2011-06-27 @ 14:41:16
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Jessica

Spänningen bara växer. Går dagligen in på din blogg för att se om tösen er tittat ut. :) Själv fick jag min underbara dotter den 23:e maj, 6 dagar innan bf. Och jag kan förstå att det är frustrerande att bara se dagar gå i slowmotion. Även om jag inte gick över så gick jag som på nålar dom sista två veckorna och bara önskade att det skulle hända något. Dagen innan vår förlossning satte igång var jag ute på en rejäl promenad, trotsade foglossning och bar iväg i kvällssolen. Kan lova att det kändes i höfter och bäckenbotten när man kom hem igen men förmiddagen efter började jag känna ett tryck neråt och på eftermiddagen var värkar outhärdliga. Den kvällen föddes sedan vår prinsessa :) Vet inte om det var pga promenaden men vill gärna inbilla mig det.. :P Jaja, slutbabblat om mig. Ut och promenera med dig och lycka till när det väl är dags. Väntar med stooor spänning! ;) Kram till er!

2011-06-27 @ 17:44:46
Postat av: Anna

Hon kommer nog snart=)

Håll ut!

Passa på att ta en fika på stan,se en bio med killen din! kanske dröjer en tid innan ni kan det igen=)

Min 1a kom på bf dagen men min 2a kom på bf +17, inte lika roligt men det glömmer man bort snabbt! TRåkigt bara att gå över på sommaren då man samlar på sig lite vatten o sånt! Lycka till nu!

2011-06-27 @ 20:18:29
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Tänker såå på er hjärtat : ) Försök njuta sista tiden, som bara är du och Krikke. Jag förstår att ni längtar ihjäl er, men ta vara på de dagar ni får innan lillan kommer : ) Dessutom kommer du sakna magen så småningom, så igen - NJUUUT : )

2011-06-28 @ 01:56:29
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0