What to do?

Jahapp, vaken och fick sova ut idag. När Tyra vaknade kom mormor och lekte med henne så sov jag och Krikke vidare en stund. Det va riktigt gött och nu är jag fit for fight igen :) Inatt/imorse när Tyra käkade mat så kikade jag på lite olika tatueringar på internet. Söker lite inspration till min nästa. Jag vet ungefär vad jag vill ha men inte riktigt hur det ska vara. Får kika vidare på det och prata med han som ska tatuera mig också. Ska fortsätta köra lite på underarmen på den arm jag har börjat på. Där har jag ju lite liljor och dödskallar så vi får se vad jag kokar ihop till underarmen. Vill inte bara ha liljor och dödskallar på hela armen, men dödskallar och någon mer lilja för att klistra ihop temana lite blir de självklart! Ja vi får väl se hur detta slutar, ska komma på hur det ska börja först :P

Men annars då, vad gör man en dag som denna? Jag har inget planerat och känner att det är väldigt skönt faktiskt. Krikke är iväg och handlar lite med Åhlin och köpte med smink till mig, men jag ger han pengar för det sen. Kan ju inte snika på sin karl jämt :P Krikke gav mig ett solkort som jag ville ha här om dagen godingen (inte köpt det än men ska det i veckan). Ska skämma bort honom lite längre fram med något.

Nej nu har detta inlägg tagit hur lång tid som helst att skriva. Kikar på så mycket annat på internet! Ska ta mig en dusch nu innan mamma åker hem. Vi hörs senare!


Haha, måste ju bjuda på en av KICK's första bilder.
Gud va kul det är att kika igenom gammla bilder :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0