Uppe med tuppen!

img_3636 (MMS)

Eller?.. Lilla damen vet nog inte riktigt om hon vill gnälla, sova eller äta :p Vi myser framför tvn nu iaf och de verkar som att hon bestämt sig för att sova en stund till. Ja borde kanske passa på ja också. Vaknat några gånger i natt och velat ha mat och bara gnälla lite allmänt, lill plöttan :p Ska lägga ner tröttisen här och se på lite Jims värld. Hörs senare idag. Då ska jag berätta om våra planer för dagen!


Kommentarer
Postat av: fia

tussan då!

läste din förlossningsberättelse, det gick väl bra ändåå? även fast den kanske var lite utdragen, eller du kanske inte upplevde det så?

jag började också blöda jätte mycket, livmodern stängde sig inte och den vägrade göra det, så dom fick trycka och trycka hur länge som helst och sätta in någon dropp, johan var jätte orolig när han stod brevid med cornelia i famnen.. ,man känner verkligen när man förlorar mycket blod, man snurrar nästan runt i rummet... haha. tur att dom kan hjälpa folk mot sånt nu för tiden, det var därför många dog under förlossningar förr, dom förblödde liksom.



Cornelia sover hur bra som helst, hon sover hela nätterna, vaknar 2 gånger för mat, ofast vid 3 tiden och sen vid 6.. men då stoppar jag bara in tutten och ammar sovandes.. hur går det med amningen nu, får hon i sig någon? hon kanske också klarar sig på det på natten sen bara..i början fick jag ju ge flaska på natten men nu behöver jag inte det, du kommer komma in i det mer sen, blir som en vana liksom och lillan får nog bättre sov vanor också =)

2011-07-08 @ 10:46:15
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Malin

åh vad söt! :)

2011-07-08 @ 11:34:03
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag skriver mig som anonym eftersom vi känner varandra..



Jag undrar va det planerat att ni skulle ha barn? Jag är nämligen gravid nu och vi hade inte planerat detta.. Känner mig så rädd.. Ska vi behålla barnet eller inte.. Vad är bäst för barnet.. Är rätt tidig än så allt kan ju hända.. Men vi måste ju bestämma oss.. Hur vet jag att det är rätt?

2011-07-08 @ 12:30:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0