Svarar på en fråga och sen är det Godnatt!...

Svarar på en fråga och sen är det Godnatt! Nej vi har inte badat henne förrän nu. Vi skulle inte bada henne för tidigt nämligen. Vem är du som undrar? Tycker det är himla tråkigt med anonyma kommentarer. Men men, vill man inte namnge sig så vill man inte men jag ser hellre en kommentar med namn :) Men nog om de :) Ligger i soffan och kollar på film med älskling och Tyra ligger på en filt bredvid mig och sover. Hon vaknar nog snart för mat skulle jag tro. Efter det blir det sängen iaf :) Ni får sova så gott allihopa. Det är en dag imorgon också, som de gamla brukar säga ;)


Kommentarer
Postat av: sandra

tråkigt med folk som lägger sig i sånt dom inte har något med att göra!

ni verkar ha det jätte mysigt och bra tillsammans i er lilla familj! :)

2011-07-10 @ 23:38:38
Postat av: Jess

Med tanke på att bebisar inte blir speciellt smutsiga så behövs inte bad för tidigt, fick jag berättat för mig när jag fick barn iaf. Så det är väl inget fel i att vänta med första badet :) Man får väl lägga tygnd på att lära känna sin guldklimp den allra första tiden. En del talade även om för mig att man inte fick bada barnet före naveln hade trillat av, men det sägs det mycket delade saker om så..



Vår tös reagerade också med skrik vid första badet, det var inte alls poppis. Haha. Men det blev mycket bättre och lugnare för varje bad som gick och nu njuter hon utav bara den av att bli badad :P

2011-07-10 @ 23:49:25
Postat av: fia

folk har för tråkigt helt enkelt. vi fick rådet på BB att inte bada förens naveln lossnat. så hennes riktiga bad var efter 2 veckor. såå folk kan ju bara knipa truten:p nog för att vi tvättade hennes huvud osv med våtservetter eftersom hon var lite blodig..så linda, det är inte konstigt alls:d



cornelia älskar att bada nu, men baaaaara om det är varmt vatten:p annars gallskriker hon, det får knappt vara ljummet..

2011-07-11 @ 09:48:33
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: fia

jamen visst känns det för kallt? cornelia får varmare än det som dom säger att man ska bada dom i, tycker verkligen att det är för kallt, skulle bli skit arg om någon duschade mig med kallt vatten.. haha..



något som cornelia tycker är roligare också, det är när hon får bada i handfatet! jag sätter en handduk i handfatet och sätter på kranen, hon tycker att det är skit kul när det rinner liksom :D

2011-07-11 @ 11:13:35
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

håller med om att det är tråkigt med anonyma kommentarer!

2011-07-11 @ 11:20:13
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

jaa men visst.. det där fettet(hudfettet) bebisarna har på sig, det är ju bra, och dem vill ju helst att man inte ska bada bebisen för tidigt då ju.. näe, precis :)

2011-07-11 @ 12:37:21
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: frida

Antagligen någon som inte har egna barn !:) Noel bada inte första gången på riktigt förrän han va nästan 3 veckor ! :)

2011-07-12 @ 20:15:46
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0