Såld!

Efter en dag med lite spring och affärer gjorda så är jag nu hemma igen och ska strax laga i ordning lite mat tror jag. Ska ta mig något att äta iaf, är hungrig så jag har ont i huvudet - no good.

Har varit till bergvik idag och gått runt lite samt handlat lite mat till Tyra och så.
Blev en glass med Shippe där också innan vi drog oss hemåt igen för att åka mot svärmor för lite fika, gos och även få lite hjälp med ett papper. Min svärmor är väldigt duktig på detta med att skriva ihop saker och annat viktigt. Så om det är något sånt jag behöver hjälp med så är det till henne jag vänder mig oftast.

Jag skulle ha hjälp att skriva ihop ett papper som har med en affär att göra, jag har nämligen sålt min bil - bara sådär! Nej men det har varit prat på att sälja min bil ett tag nu då jag är sugen på en annan. Så idag skrevs det papper på att en affär kommer genomföras om 14 dagar. Känns bra men ändå tomt redan nu när pärlan redan är i dess nya ägares händer, min fars. Perfekt det!

Så nu då ska det letas ny bil. Jag kan inte vara utan för jag blir så låst tycker jag. De flesta jag umgås med bor ju i stan (Karlstad) och nu bor ju jag lite utanför Karlstads gränser så. Kalla mig bekväm men detta med buss, bebis och barnvagn.. nej tack. Men jag kan hålla med om detta med bekväm, jag är jävligt bekväm av mig och det har jag varit sen jag fick det rosa kortet i min hand för 5 årsedan. Gud, det är 5 år på tisdag! Fort det går.



Hejdå min lilla pärla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0