Ni är fantastiska!

(Om jag nämnt något av detta tidigare så får ni ursäkta. Jag är lite trött just nu :P hehe)

Det har ju varit lite fram och tillbaka med detta om amningen
. Men som jag ser det så måste vårt barn bli mätt och om hon inte blir det för att hon inte vill ta bröstet allt för mycket så är det ersättning som gäller och då slipper hon plågas av smärtor i magen för att hon inte är tillräckligt mätt. Att se henne nöjd och belåten är det enda som betyder något :)

Vi ska där emot köpa en bröstpump så hon får i sig både ersättning och bröstmjölk. Dels för att jag tror de kan va lite gött för henne och kanske även bra för henne som man hört, men också så jag slipper få så ont i brösten. När inte lillan varit där på ett tag så börjar de göra ont. Så en bröstpump är nog lite vinn-vinn situation för mig och Tyra :) Jag skulle gärna vilja att hon tog bröstet hur lätt som helst så man slapp springa upp på nätterna osv men som det är just nu så funkar inte det.

Och med de orden så leder det oss till rubriken, ni är verkligen fantastiska som peppar med era ord eller berättar om erfarenheter ni har med er och era barn. Det värmer verkligen att höra varma ord osv! Speciellt nu när man är så ny som mamma och man har mycket känslor till övers och är något trött om dagarna! Men jag vill att ni ska veta att era ord uppskattas även om jag inte hinner svara på alla kommentarer :)


(Lånad bild)


Kommentarer
Postat av: Josse

Hello :). Klart jag ska bli frisk innan jag snoosar bebis. Men jag längtar tills vi får ses ! Väntar på paket på posten till Tyra också så de är ju bra om det kan komma först ;). Mattan ät från Ikea o kostar 1500 tror jag. Mellanstorleken av de största mattorna. Finns en jätteliten också. Den är så mjuk o skön för fötterna och bryter av bra med de mörka möblerna. Lätt bästa köpet efter soffan. Puss o kram ! Lägg in lite mer bilder på Tyra. Antingen här eller på fb. Vill se henne!!! Varje dag!!! :) :) hehe ;).

2011-07-06 @ 17:02:18
URL: http://j0ssse.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Vilket märke har du köpt på ersättningen?

Jag blir så nyfiken, när jag ska föda när som helst, och misstänker att jag också kommer att vilja pumpa ur och ge extra ersättning så hon inte ska vara hungrig:)

2011-07-06 @ 18:51:55
Postat av: Caroline Holmqvist

Det är jättejobbigt innan ammningen fungerar klockrent, för oss tog det en månad, kanske mer. Det var mycket smärta, många tårar men när det väl funkar så är det värt det. Lycka till med er lilla tjej!

2011-07-06 @ 20:50:56
URL: http://viparosendal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0