Morrn morrn

Då är vi vakna och har tagit morgon. Efter en mycket trevlig dag igår ser vi nu fram emot imorgon. Imorgon drar vi våra rövar mot Göteborg och in på Liseberg. På vägen dit stannar vi på Bloms och där ska jag in och kika på kläder. De har faktiskt fått in roliga kläder och vissa är samma som Vero moda säljer. Köpte en jäkligt snygg klänning där förra året, eller om det va året innan. Hur som så kliar det i shoppingfingrarna på mig :P Inte nog med att vi ska ha en rolig dag på Liseberg, Tyra blir en månad imorgon. En hel månad har gått sen hon kom ut till oss. Tiden går så fort! Kommer göra iordning ett inlägg ikväll med lite bilder från dag 1 till nu :) Ska försöka göra iordning lite andra roliga inlägg också så det inte bara blir mms inlägg imorgon!

Idag då, ingen aning om vad vi ska göra faktiskt! Det är fint och soligt ute idag så man borde ju dra sig utåt men vart är frågan. Borde iaf åka iväg till stan och köpa solskydd till lillan ifall hon ska ha kortärmat på sig imorgon så hon inte blir bränd. Hon har ju fått sig en tjusig liten mössa med skärm, ja som en mjuk keps typ. Haha gud när vi provade den, så söt haha!

Men nej detta går inte, måste göra något. Kan ju börja med att äta något kanske. Vi hörs sen!




Vill du vinna läckra ögonskuggor? Klicka HÄR för att komma till min tävling!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänk på att inte smörja lillan=)

Man ska inte smörja så små barn alls, uv kläder är väll det dem får ha, jätte tråkigt men sant! Hoppas ni får en fin dag i solen=)

2011-07-31 @ 17:18:00
Postat av: fia

äh folk får säga vad fan dom vill! muppar, dom vet inte så mycket bättre.. haha..



har det redan gått en månad sen tyra föddes? läskigt vad tiden går alldeles för fort alltså

2011-07-31 @ 18:34:06
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0