Min vän Sandra - Ni vill inte missa!

Ja, jag har faktiskt lite vänner sådär lite varstans! Här är en av dem, Sandra Andersson! Människan med fötterna på jorden och humorn på topp. Hon är genomhärlig och framför allt genomärlig! Jag skriver nu för att tipsa om hennes blogg då jag anser att hon är värd miljoner ögon för sina texter och sitt härliga jag! Människan är otrolig, med hennes blogg kommer jag ha magrutor innan denna sommaren är slut! Tro mig, ni vill inte missa denna bloggen, den går inte sluta läsa!

Jag har kopiera ett inlägg för att här ge er ett exempel på hennes tankar och texter!

Sandras ord:

" Tydligen Obama. Vår Kung ligger lite avsides, stackars liten. Så mycket skit han har fått med hela den här otrohetsskandalen med Camilla Henemark i gruppen  Army Of Lovers.
Varför just henne? Varför inte Alexander Bard? Han är väl lika mycket kvinna, kanske lite mer skägg, fast det vet vi ju inte egentligen, hon kanske lurar på en liten buske under snåret där någonstans - URSH SANDRA!

Min point är att GIRLS faktiskt runs the world. Samma sak med David Beckhams "återkommande" otroheter. Brudarna som han låg med kammade ju hem flera miljoner dollar genom att sälja storyn, oavsett om den var sann eller inte. 

Här kan man också dra en parallell till prostitution. Om vi säger att en brud ligger med en kille. En timme. 1000:-! DONE DEAL! Killen kan alltså inte få sig något av frugan, så går därför till en prostutierad för njutning. En WIN WIN situation tycker jag. Njutning och stålar i ett.

Det var bara en tanke som jag hade så här på sjökvisten, kvällskvisten*

En dubbelmacka kanske?

 "



Så vem är denna Sandra Andersson? In och kika med er nu.
Klicka HÄR för att komma till hennes blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0