Magen i dagens läge!

Från att ha en jättestor kula till att gå tillbaka till vecka 24 ungefär ;) Det är ungefär så det känns. Min mage har en rund form och det ser faktiskt ut som att jag är igång med en till graviditet, haha. Så är ju inte fallet som tur är ;) Även om det har varit sjukt underbart så ska det nu bli helt fantastiskt att få lära känna vår älskling. Lära oss hennes signaler om vilket skrik som är till mat, blöjbyte osv osv. Än så länge gråter hon oftast bara när hon är hungrig. Har väl varit lite gråt ibland när hon vill ha närhet också. Men det är så häftigt att magen ena dagen är stor som bara den och dagar efteråt så är den så liten utan att hänga ner till knäna :P

Här får ni se bilder på magen från förlossningen och även bilder som den ser ut idag, 4 dagar senare!

Sista "riktiga" magbilden innan lillan kom ut på natten! Den är inte liten direkt!! :P

Och bild på magen idag, -9kg och 4 dagar senare!


Lite lagomt likblek just nu :P


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Vad smal du ser ut, på sista bilden ! tror du kommer

gå av dig gravidkilorna fort, och kommer se smal och smärt ut fort :)



och förresten.. lyllos dig, inga bristningar ;) inte

som man kan se i alla fall. och det lär ju inte va många, om det är några. för dem är ju liksom inte synliga i så fall :) så grattis Linda :) annars så e det ju så att det kommer oftast med en graviditet. aa. så verkligen lyckos dej :) aa, du e verkligen lyckligt lottad. =) haha, mycket verkligen, det blev ser jag nu ;) hahah :p mm..

2011-07-05 @ 23:51:06
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: emma

Fina magen då :) Snart är du tillbaka, säkert snabbare än vad du anat :) <3

2011-07-05 @ 23:54:16
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Vad fin din mage ser ut, aa. och speciellt på sista bilden. va bara tvungen å skriva det :) du ska verkligen va stolt över den, Linda :)



förresten, det Linnet som du har på översta bilden.. vart har du köpt det? va fint det ju :) aa. sj så letar jag typ efter nåt sånt. fast inte det där strecket i linnet som är upptill, eller linjen eller vet inte vad det nu heter.. men du fattar vad jag menar, tror jag :) jag letar mer efter en behadå, eller vad det nu heter badhå(?) hmms. men jaa, hoppas du förstår vad jag mena i alla fall :) (Bandeau, tror jag förresten det heter) men sånna e visst svåra å hitta. för finns inte på kapphal, å inte heller lindex. men sen så är det klart, att jag har ju inte kollat på h&m å sånna butiker, å typ på internet(ellos å sånna typ).. där kanske dem har.. mm..

2011-07-06 @ 00:05:10
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Du kommer återhämta dig fort, så där var det precis för mig efter första barnet=)

2011-07-06 @ 08:30:16
Postat av: fia

ser bra ut det där!:D



okej, på karolinska ville inte cornelia heller ha så mycket och kunde inte äta allt på en gång, men dom sa att det går att tvinga i barn så att dom lär sig och om jag inte kunde det så skulle dom göra det.. skit jobbigt! nu hade ju hon väldigt mycket gulsot så det var ju förståligt men ja. Hoppas du kommer gång med amningen, även fast flaska går lika bra:) jag ammar mest bara på natten nu och några enstaka gånger på dagen.

det är skönt om du kommer igång så att du slipper värma flaskan på natten, det gick ja göra i början, men nu är det amma liggandes och sovandes,haha.



det kommer att gå så bra så!:) hur det än blir.

2011-07-06 @ 08:52:47
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Vilket märke är det på ersättningen? :)



Hoppas ni mår bara bra!

2011-07-06 @ 10:28:53
Postat av: Sofia!

Hejsan! Började följa din blogg kanske tre veckor innan eran Tyra kom, åh jag fastnade med en gång :)

Själv väntar jag oxå vårt första barn, ca tre veckor kvar! Så du förstår nog min väntan ;)

Såg nu dina magbilder, åh man kan ju inte tro de är sant! Mina små "gravid tattueringar" som man så fint kan kalla de har precis börjat kika fram.. Inte många men de räcker :) Haha! Oj va jag babblar på!

Är iaf jätte nyfiken på din förlossnings historia!

Hur mycket gick du upp allt som allt? Du behöver inte svara om du inte vill :)

2011-07-06 @ 12:26:32
Postat av: Theres

vilka fina magbilder linda, skönt att du tog en efter bild nu också så man fick se. Mår genast lite bättre, med tanke på det vi pratade om igår . Ta hand om varann.. Kramar =))

2011-07-06 @ 13:23:59
URL: http://metrobloggen.se/theresaaras
Postat av: frida

kommer ihåg känslan när magen försvann, jäkligt skönt men ändå konstigt..

Ja garva gött åt de på förlossningen å bad simon känna på den för de kändes verkligen som deg, den bara sjönkt ihop haha!!



Du kommer nog va tillbaka till din gammla kropp ganksa fort, du e ju smal redan nu fast me en liten mini kula, men hallå de har gått 4 dagar på dom bilderna bara :P

2011-07-06 @ 23:15:45
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0