Magen 3 veckor efter förlossningen!

Då har jag tagit kort och även försökt trösta min något övertrötta dotter. Inte lätt att tyda dem alltid men jisses va trött hon är hjärtat, men sova.. "Va, vad är det för något?" :P Trollungen min! Men tillbaka till magen. Det har nu alltså gått exakt 3 veckor sedan förlossningen och magen har lagt sig ganska bra faktiskt. Dock är jag inte nöjd med den som den är nu utan vill ha den ännu mer platt och vill att skinnet ska dra sig tillbaka mer. Inte direkt mycket så men jag är som jag skrev tidigare ganska petig med detta.

Såhär ser iaf magen ut nu då som sagt efter 3 veckor!



Märkena som är på magen är efter mina jeans jag hade på mig tidigare. De satt visst åt lite ;p Ser även lite märken från gördeln jag hade på mig tidigare. Och nej, jag fick inga bristningar under graviditeten. Jag hade tur, för jag hade faktiskt räknat med att få det!
Ja, magen är väl inte mycket att klaga på, men det är ju jag som lever med min kropp och ingen annan. Det jag menar är att även om någon annan skulle tycka att jag borde knipa käft och vara nöjd så kan jag inte vara helt nöjd eftersom jag känner min kropp bäst och vet att jag kan bli mindre, mindre som jag gillar! :)

Till vågen då, jag har gått ner 13kg och gjorde det på typ 10-13 dagar kanske. Nu står det still och jag har 3 kg kvar. Senast jag kollade iaf. 3kg gör lite på min kropp eftersom jag är ganska liten i mig själv, så dessa kilon vill jag absolut gå bort, gör inget om det följer med ett extra kilo eller två :P Får bli mer promenader med Tyra i vagnen också så man kommer ut och rör på sig och inte bara sitter hemma och äter goda kakor (jäkla marabou kakor, haha)!

Bild på gördeln kommer upp senare, så kika in då!


Kommentarer
Postat av: Sandiie

Men du, gå och lägg dig någonstans. Har du ens skaffat barn? Min mage ser värre ut och jag har inte ens tryckt ut något. Förutom bajs då, om det räknas. Och ev. annat kladd.

2011-07-23 @ 16:32:54
URL: http://saandiiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0