Läggdags.. - Redan?

Ja, Tyra är matad och nybytt, kläderna är av och pyjamasen är på. Den kommer nog kanske få åka av sen och det blir en sovande bebis i blöja brevid mig. Vi har så himla varmt i vårat sovrum och ibland känns de som om hon sover bättre utan pyajamas, iaf när det är som varmast där inne.

Jag får passa på att sova när Tyra sover och vi ska ju ändå upp imorgon så jag hinner färga håret och dola lite här hemma innan det bär iväg på kalas. Tyra ska även badas imorgon innan vi ska iväg så kan va skönt om vi får sova så mycket som möjligt eftersom damen gillar att vakna några gånger per natt och vill ha mat. Ibland vill hon ju även ligga vaken och sprattla lite med ben och armar och då kan ju inte mamman sova ;)

Hoppas ni haft en bra dag och kväll. Imorgon kommer det outfit bilder på både mig och Tyra (ni får då se linnet jag köpte idag)! Det är iaf vad jag tänkt ta innan vi åker på kalas. Ska även försöka komma ihåg kameran så man kan få lite kort på oss i normal miljö och inte bara "pooose" *klick*, haha! Men jajaja babbel babbel. Damen somnar snart här så ska smita in i sovrummet nu!

GDNT!


Kommentarer
Postat av: Maria

Fin du är som mamma Linda :) kram :)

2011-07-09 @ 02:25:32
Postat av: V

Min dotter kan inte heller ha pyjamas på sig, hon är så varm i sig själv. Har hon pyjamas på sig så ser hon nybadad ut efter ett tag av svett. Dock har vi både vädringslucka och fläkt i taket, men det hjälper inte så pyjamas får bli när hon har blivit större och kan "vädra" sig själv mer :)

2011-07-09 @ 05:42:58
Postat av: Malin

Vad fin du är :)

2011-07-09 @ 12:11:44
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: emma

Du är så vacker mami

2011-07-10 @ 12:54:30
URL: http://emawa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0