"Jag tycker du är världens bästa mamma"

Åh, ni ska bara veta vad mycket tankarna går runt i huvudet på en just nu. Man har varit mamma och pappa i 3 dagar och inatt kl 00.44 blir hon 4 dygn exakt. Alltså vi är så lyckliga och otroligt stolta över vår älskade Tyra. Jag förstår verkligen folk som säger att det är en obeskrivlig kärlek som man bara kan känna för sitt barn. Mmm det är så himla mysigt med bebis :) Även om baksidan på det hela stavas T R Ö T T H E T ;) hehe, men så värt.

Igår så va jag känslig och trött. Tyra började gråta för hon va hungrig och det slog ut i ett hysteriskt skrik. Det skar till ordentligt i mamma-hjärtat på mig när hon började gråta och det slutade med att jag började gråta och bara ville ta över "det onda" (som inte ens va ont :P) och vara en bra mamma. Krikke frågade mig vad som va fel (just för att jag grät), så jag sa att jag va trött och jag tyckte det var jobbigt att hon blev ledsen. Krikke gick fram till mig och kramade om mig ordentligt och sa att det inte är någon fara och att jag skulle lägga mig och sova en stund. Jag matade lillan och skulle sedan byta blöja på henne när Krikke kom fram och sa "Jag tycker du är världens bästa mamma. Jag skulle nog inte klara av det så som du gör." Gissa om jag bara ville skrika ut vilken underbar pojkvän jag har. Han vet verkligen när jag behöver honom som mest och han är verkligen helt fantastisk. Efter att jag och Tyra sovit en stund så kom han in till oss och kollade om vi var vakna och när jag ¨då kom ut i vardagsrummet hade han plockat iordning och gjort fint här hemma. Jag är så lycklig att det är han jag är tillsammans med!

Kristoffer och Tyra är de bästa som finns, min familj! ♥


Tyra med pappa, endast några timmar gammal!



Åka i pappas bil är mysigt!


Kommentarer
Postat av: emma

Åh, Linda då! Du är fantastisk och stark, du är så duktig och glöm aldrig det :) Du är en fin förebild för oss andra och lite yngre. Puss på dig goa du!

2011-07-04 @ 21:31:22
URL: http://emawa.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Kira

Vilken pojkvän du har! :)

Man behöver höra sånt, av alla, hela tiden. Mammarollen (eller papparollen) är inte alls lätt. Man får tycka den är jobbig, man får gråta och bli hysterisk, man är inte sämre för det. DU ÄR DUKTIG!

2011-07-05 @ 20:14:02
URL: http://ihuvudetpafrokennilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0