Härry Pötta!

Imorgon har jag och Kristoffer årsdag ♥ så vi ska faktiskt gå på bio bara han och jag. Tar en tidig bio så får Nina, Tyra's farmor vara med Tyra de få timmarna. Kommer bli jobbigt att lämna henne men hon blir lämnad i trygga händer så det känns skönt! Nina och mamma litar jag verkligen till 100 på. Finns fler jag litar på till 100 också men de är de som haft henne närmast nu så :) Bion vi ska se iaf är självklart sista Harry Potter filmen. Jag har längtat så sjukt mycket efter att få se den! Skulle nästan kunna säga att jag känner mig riktigt j*vla taggad :P haha!

Ni kommer väl ihåg min fina Pötta bild?


Kommentarer
Postat av: Malin

haha, så söt! :)

2011-07-17 @ 18:12:31
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: nathalie

Ne usch den känslan gillade inte jag. Men ack så skönt det va när verkligen ALL smärta släppte när hon kom ut! :) När andra har berättat att det blir så, så har jag haft svårt att tro på det. Lixom hur kan man gå från att ha hur ont som helst till inget, men häftigt att det va så :) Har Tyra oxå perioder på kvällarna då hon nästan skriker halsen av sig? Amelia har det och jag börjar tro att hon fått kolik :( Det skär riktigt i mamma hjärtat när dom små är ledsna.. :(

2011-07-17 @ 18:14:17
URL: http://nathaliebacke.blogg.se/
Postat av: nathalie

Okej,det är så himla jobbigt när dom små skriker av smärta :( Och precis som du säger så frågar man sig själv hela tiden vad man gör för fel och vad kan man göra för att göra det bättre... Just nu pumpar jag och ger henne i flaska, hon har oxå jätte svårt att ta bröstet så ammar kanske bara tio minuter om dagen då hon är extra snuttig. Har läst runt lite och ska prova och se om det blir bättre om jag slutar med mjölkrodukter. :) Jag är precis som du, gråter så fort lilltjejen gråter. Usch det är så himla jobbigt. Speciellt när man vet att dom har ont.. Fick även rådet av min BM att ta tempen i ruman på henne för då ska det hjälpa att få ut gaserna, men det hjälper bara tills nästa måltid sen är hon full av luft igen. Även fast jag har köpt anti kolik flaskor så får hon i sig hur mycket luft som helst, fattar inte hur. Hoppas det bara är en period dom små är inne i och att allt går över snart! :) Får försöka tänka posetivt iallafall, det kunde ju vara värre.

2011-07-17 @ 20:46:36
URL: http://nathaliebacke.blogg.se/
Postat av: elin

hahaha, underbar bild, love it :D

2011-07-18 @ 00:32:02
URL: http://freebirdtravel.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0