Första badet är avklarat!

Dåså, nybadad något ledsen men mätt prinsessa ligger nu i soffan på en filt med pyjamas och sover! Gud va det sved i hjärtat på mig när hon grät och skskade när vi badade henne. Vattnet va nog lite lite för kallt eller så reagerade hon så bara för att det va lite läskigt. Första badet är iaf avklarat och nu är hon mjuk och go efter babyoljan :) Imorgon är det iaf jag som köper en badtermometer!

På tal om imorgon så ska jag och Tyra ge oss ut på en liten stadsrunda. Jag ska in till stan och få papper påskrivna och så ska jag ju som sagt köpa badtermometern. Kan va skönt att ha lite mer koll på temperaturen innan man lägger ner pluttan i badet nästa gång :P Medans vi ändå är i stan imorgon så tar vi oss väl en runda och kollar i lite affärer, skönt för lillan att komma ut lite. Mer luft får hon nog imorgon kväll då jag och älskling ska ut på en promenad här i Vålberg. Skönt även för mig att få röra lite på mig även om man har lite ont fortfarande. Med tanke på blodet jag förlorade på förlossningen så va ju järntabletter nästan ett måste och jag har faktiskt varit riktigt duktig på att ta dem! Bra av mig ;)

Men nu ska jag soffmysa lite med mina hjärtan här och se om det kanske blir en film eller så! Jag återkommer innan det är läggdags.


Kommentarer
Postat av: emmis

Duktig liten tjej ni har som badat och allt :) nästa gång kanske inte är lika läskig :)

2011-07-10 @ 21:29:57
Postat av: Anonym

Har du inte badat henne sen du fick henne?

2011-07-10 @ 23:00:38
Postat av: Ida

Vi väntade med badet tills naveln hade trillat bort. I och med infektionsrisker och sånt. Så det är verkligen inte konstigt att ni ute badat henne innan! Puss!

2011-07-11 @ 00:04:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0