Ett sug!

Godmorgon allihopa. sovit gott? Jag gick upp för en stund sedan men lämnade en sovande pojkvän och dotter kvar i sängen. Trodde Tyra ville ha mat där vid 10.00 tiden men hon somnade om och sover så gott med sin pappa där inne nu.

Ja sitter här i soffan och kollar på våra bästa år och känner hur shoppingsuget blir större och större. Lite irriterande då plånboken säger "Nej, inte nu linda du får vänta till lön". Jag har ju iofs Nelly-pengar som de så fint kallar det som jag kan shoppa för. Jag skulle ju få ett par skor ni vet (som läst bloggen ett tag) från Nelly efter att de haft en tjejkväll på mitt jobb. De skickade ju fel skor så jag skickade tillbaka dem och hörde ingenting från dem sen trots brev och mail. Tillslut blev jag så arg så jag skrev med lite argare ord och då fick jag svar på två sekunder. Fick då välja om jag ville ha nelly-pengar eller skorna, jag tog nelly pengar då jag ångrat mig lite med de skor jag valt. Jag hade ju hittat ett par andra :P Men nu vet jag inte om jag kanske ska köra någon fin klänning ist för skor, jag har en hel del skor. Krikke är sååå trött på mig och mina skor :P haha! Men jag älskar shopping av kläder och skor! Jag blir glad av det!

Nåja, jag kanske ska ta och göra magen glad också med lite frukost så får vi se om jag kikar in på Nelly sen och kanske klickar hem något. Det får ni isf se sen! ;)


Kommentarer
Postat av: Johanna S

Så snart du känner att du orkar ska vi ta en tur på stan så du får använda presentkortet du fick på din baby shower! <3

2011-07-15 @ 15:37:38
Postat av: fia

ja fy fasiken, tider springer iväg.. :p



det börjar bli bättre, nu lutar inte huvudet åt höger hela tiden, så det är bra :)

2011-07-15 @ 16:01:35
URL: http://josefinefia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0