Dagens planer!

Sitter i soffan och kollar på tvn. Väntar på att mamma ska komma så ska vi iväg och handla. Tyra ligger i min famn och sover. Jag tror hon drömmer för nyss så gjorde hon massa ljud och det lät precis som ett skratt först som sedan följdes av andra ljud. Åh jag smälter verkligen :) Jag är så fruktansvärt stolt över min underbara Tyra :) <3 Hon och Kristoffer är mina bästa! När mamma kommer så ska jag göra mig iordning snabbt innan vi åker till maxi. Senare idag ska jag och Tyra till Sandra och gosa. Vi (jag) blir bjudna på god lunch där. Hon skulle bjuda på färskpotatis, fyllda tomater med tacoköttfärs och crème fraîche med vitlök, hur gott?? :) Men ska snosa lite mer med Tyra här innan mamma kommer. Jag skriver mer sen och lovar att försöka få in lite bilder sen som jag lovade här om dagen. BYL.


Kommentarer
Postat av: fia

De finns i alla matvaru butiker. En liten tetra är det liksom, som är färdig blandad och färdig för att bara hälla upp. Man kan ju värma den lite, men när man är typ ute på stan osv eller när det är kris bråttom brukar jag inte värma dom, för dom är ju ändå i rätt temperatur :) Som nu, då var corre alldeles jätte hunrig, så då hällde jag bara i en sån i flaskan, så tog det bara 5 sek istället:P men det blir dyyyrt och köpa dom färdiga faktiskt.

2011-07-25 @ 11:01:05
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: fia

Nu svarade jag till helt fel, haha, nyvaken får jag skylla på. Haha!!



Vi gick på kalaser, först skulle jag bara varit där i några timmar och kanske ta en öl bara men vi hade det så trevligt att vi stannade kvar och cornelia sov hos sin mormor och morfar. Men jag väljer att inte skriva ut det på bloggen, just för att det finns idioter som ska lägga sig i alldeles för mycket. Men det gick jätte bra :) Jag slutade dricka vid 12 och vaknade vid 10 på morgonen och sprang hem till mamma och pappa direkt, och det såg absolut inte ut som att hon hade lidit inte:P haha. Det var nog mer jag som led.



Haha ja men det är klart att du ska ta en öl eller fler! Det som ändå är så skönt med ersättning, att pappan kan ju faktiskt ta barnet en natt. :)

2011-07-25 @ 11:05:30
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: jenny mamma till Nellie

Ja det är så härligt när dom har sina ljud.

Mysigt att bara sitta med dom små.

2011-07-25 @ 16:37:23
URL: http://ixzorra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0