Trött som aldrig förr!

Har varit hos Ida på Aqua idag och fått naglarna fixade igen. Mina har växt så mycket så de behövdes fyllas på. Valde nu att fila bort det svarta och köra på vita tippar. Jag kan nu välja om jag vill måla tipparna själv i någon rolig färg och sedan kunna ta bort för att ha vita igen. Väldigt stilrent med vita tippar tycker jag. Trivdes jäkligt bra i de svarta tipparna dock så jag antar att de kommer få komma lite svart färg på dessa vita tippar inom någon vecka kanske. Men ska nog även köpa någon ny färg att ha på tipparna. Någon skrikig kanske? Ja vi får väl se, men nu ska jag iaf njuta av mina vita tippar ett tag. Tack Ida!

Efter att naglarna blev fixade så gick jag runt lite på stan iväntan på att Jossan skulle bli klar på körskolan. Vi möttes upp och satte oss på Wayne's för lite mat och fika. Blev mycket bebis/gravid prat då vi hade endel att dela tillsammans och speciellt hon med mig som ligger 3 månader före mig i sin graviditet. I och med det så har hon även en mycket större och rundare mage än mig och jag längtar faktiskt tills min blir så stor (den är inte överdrivet stor), känns så mysigt på något sätt :) Hur som helst så blev det en liten runda på stan efter mycket babbel och skratt! Va riktigt gött att umgås med henne idag även om de inte blev en allt för lång stund. Får bli mer till veckan!

Om 25 min är det Fun with Dick and Jane på TVn och jag och Krikke har bestämt oss för att lägga oss i sängen och kolla på den och bara gosa. Vi båda är ganska trötta (iaf jag.. fy!) så de blir skönt med film i sängen.

Har ni haft en bra dag idag? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0