Svar på lite kommentarer

Klaraandersson om Halv 9.:
Hur var du när du gick på högstadiet? På sättet och hur såg du ut? :D
Hade varit roligt att få veta lite mer:)

Svar: Vet inte hur jag ska förklara hur jag var.. Kan säga såhär: jag började som en fjortis och slutade som en svartrockare. Så ja, utseendet kan du ju räkna ut :P

Carro om
Nyttig dag!:
Du har en himla fin hy :)Får man fråga vad du använder för slags produkter, märke på rengöring, dag/nattkräm mm? :)Och när jag ändå håller på kanske du har tips om bra bodylotion och ngn bra handkräm? :)

Svar:
Önskar jag kunde ta åt mig av detta men jag har inte fin hy som de kanske kan se ut :P haha. Torr och jävlig! Jag använder iaf Visibly clear i rengöring till ansiktet. Har de i gel/tvål (till ansiktet självklart), ansiktsvatten, skrubb och en kräm som man har direkt på finnen så den torkar ut snabbt. Den tycker jag är jättebra! Jag har även en peeling som är från Nivea young. Rosa tub, otroligt bra då man blir väldigt len och mjuk av den! Jag använder mig nu av body butter ist för vanlig lotion när jag är gravid och jag rekomenderar det oavsett gravid eller ej. Huden blir så mjuk!

Amanda om Nu tar vi natten!:
röker du nu? om inte kändes det inte svårt att sluta?.. inne på min 2 rökfria dag hur jobbigt som helst :( haha :)

Svar: Jag har inte rökt sen vi fick veta att vi väntade lillan. Så jag har varit rökfri i 15 veckor.. IDAG :) För mig kändes det inte svårt att sluta eftersom jag inte vill utsätta min bebis för giftet. Jag är stolt över mig själv faktiskt, om man får vara lite ego!

Bell om Hockey
:
Vill bara säga att jag älskar din blogg! Och grattis till ert lilla mirakel :) en fråga: vart jobbar du?

Svar: Va kul att du gillar min blogg :) Blir lika glad varje gång någon skirver att de gillar bloggen :D Jag jobbar nu på en nattklubb i Karlstad som heter Nöjesfabriken. Men inte så länge till eftersom jag går mammaledig i juni :) Längtar otroligt mycket eftersom jag kommer få njuta av tiden med min dotter :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0