Spjälis.

Hämtade ju sängen förut till lillan sedan åkte vi upp till Krikke's föräldrar och slipade sängen. Vi har inte målat den ännu men de blir någon dag i veckan. Vilket blir bra för då hinner jag lösa problemet "hitta nattduksbord som får plats mellan lillans och vår säng". Jag kommer inte kunna ha sängbordet som är nu för de är för tätt mellan. Även krikke måste ta bort sitt då han kommer få ha ett svart "skåp" på sin sida som nu står där plutts säng ska stå. Jag vill iaf ha ett bord brevid där jag kan lägga behövande saker, som mobilen exempelvis. Det är ju min väckarklocka så!

Men nu börjar Sons Of Anarchy så nu måste jag lägga ner datorn :P
TTYL.



JAX!!!


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Åhh vad mysigt !



minns själv hur det va, när man väntade första barnet ! man ville ju bara bädda den där sängen ju ;)och för inte tala om vagnen.. när man hade hämtat den.. ville man ju bara sätta ihop den, och bädda den !! kom ihåg sen när man hade bäddat vagnen.. gud, vad man längtade då !! tror jag va inne nästan varenda dag, och längtan efter bebisen blev bara större och större ;) Förstår att du längtar hur mycket som helst nu :) känner verkligen med er !! man vill verkligen backa tiden ! kan bara säga en sak.. sej till och njut, av första tideen sen !! för den kommer gå så fort förbi ! Och i väntan på er lilla, får ni se till och vårda varann och gå på restaurang och sånt mysigt :) och bara njuta av eran "sista ensamma tid" innan lillan kommer. altså.. hoppas du förstår vad jag menar !! är som sagt az-kass på att förklara saker ;p haha..

Jag menar, aldrig mer kommer det bara vara ni, bara ni !! det är det ju inte nu heller, för eran lilla ligger ju därinne, och är med hela tideen. fast inte på utsidan !!



Förresten, ska du inte lägga upp mer bilder, på eran lillas klädesplagg snart? hoppas det ! :) så kul att se ju !!



Lycka till med allt nu !! =)

2011-01-30 @ 19:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0