Soffläge och ett äpple.

Sitter som vanligt i soffan och glor på tv vid den här tiden. Eller jag grejar med datorn och tvn är på i bakgrunden. Älsklingen jag har här hemma har placerat sig i sängen för lite serie tittande. Jag antar att jag kommer slänga mig ner i sängen om en stund också. Men först ska jag lägga in bilder på magen som vi tog förut! Inget som kommer upp i bloggen idag tror jag... eller vi får se! Ska tänka på det medans jag äter upp mitt äpple (som jag inte ens hämtat ännu)

Jag har även lovat Josefine A att börja skirva om veckorna när jag går in i en ny vecka då hon tyckte de va dåligt av mig att jag slutat med det :P Har varit så mycket nu så jag har inte ens tänkt på det! Men som sagt, ska bättre mig! På onsdag går vi in i vecka 19. Wihoo :) Tycker det går lite drygt nu igen. Jag vill ju att de ska gå snabbare så hon kan komma ut till oss snart :)

Men nu: äpple!

Kommentarer
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: ja det är verkligen underbart fantastiskt! :D åh va roligt med 3D, satt precis och funderade på det jag också.. men jag tror nog att vi sparar oss tills h*n är ute! :) det verkar inte finnas att göra någonstans i närheten där vi bor och jag tänker inte åka landet runt för att göra det.



nej vi kunde inte, för precis när vi skulle få se så knep bebisen ihop med knäna och la fötterna i vägen.. så vi får vänta och se helt enkelt :p

2011-01-17 @ 23:59:41
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: Josefine

Bra där gumman :) Mkt intressant ! Ses på onsdag ! Pussss.

2011-01-18 @ 11:02:13
URL: http://j0ssse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0