Skötbord

I fredags när vi kom hem från Sthlm så tog mamma med mig och köpte ett skötbord till mig, krikke och lillan. Jag och Krikke hade kollat på detta och vi fastnade för det väldigt mycket. Mamma ville få skämma bort oss lite och även hjälpa oss med en säkrare plats att lägga pluttis på. Vi hade ju tänkt ha skötbädden på tvättmaskinen men tvättmaskinen är för kort för att kunna ha bädden där på.

Här är iaf vårt skötbord som vi ska sätta på lillans säng..



Kanske inte ser så mycket ut för världen men det är verkligen jättefint och kommer passa jättebra på vår säng. Den kommer ställas vid sidan av när den inte används för att slippa ha halva sängen täckt med ett skötbord hela tiden. När sängen är klar och på plats så ska jag visa er hur skötbordet ser ut när det väl hamnar på sängen!


Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Är det begagnat eller nytt??



skötbord, är nog det ända, som vi inte köpte nytt. när vi fick barn, jag och min man !! det gör ju inget, om det är begagnat ju :) går ju lika bra det ju !! mm :)

2011-01-30 @ 22:48:43
Postat av: Linda Rangfeldt - med plutt i magen

Skötbordet är nytt. 595kr på butiken: Köp barnvagn.

2011-01-30 @ 22:55:44
URL: http://lindarangfeldt.blogg,se
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Jättefint :) Vår tvättmaskin var också för kort för skötbädden, tror de flesta är det men vi byggde en rejäl ställning och la på. Titta här - http://madeleines.se/2010/october/skotbordet-1.html#comment och titta här - http://madeleines.se/2010/october/nu-ska-ni-fa-se.html#comment :)



Tvättmaskinen är utdragen typ 15 cm från väggen, men det syns ju inte eftersom ställningen+skötbädden är över, klossen på undersidan sitter liksom bakom tvättmaskinen så allt hålls i, skitbra :D

2011-01-31 @ 20:19:50
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0