Jag har köpt en bok

Jag har dock inte öppnat den och låtit sidorna föra mig till en annan värld, som det faktiskt blir när man läser en bok. Man sätter sig in i händelserna och målar upp bilder i huvudet.. Jag gillar att läsa böcker som är om sannhistorier men gillar även spännande böcker med exempelvis mordgåtor. Gillar att få tänka efter när jag läser.

Boken jag senast köpte heter Mamma, Pappa, Barn och är skriven av Carin Gerhardsen. Jag såg dock när jag köpt boken att detta är en uppföljare till en bok vid namn Pepparkakshuset, men jag tror inte det gör något att läsa denna innan den första då de inte är uppdelat i två böcker utan varje bok har ett avslut. Där emot kanske jag missar lite med vissa huvudpersoner, deras bakgrunder. Men allt sådant brukar visa sig ändå om det är något som lägger stor vikt i boken.

Boken är en deckare som utspelar sig under några få dagar i september. Med snabba klipp och ett högt tempo anses denna bok vara den bäst skriva och mest spännande deckare som getts ut 2010! Med mordgåtor och andra upptåg misstänker jag att likaså jag kommer vara låst vid denna när jag väl bläddrar i dom första sidorna!


Kommentarer
Postat av: emma

Skönt med lite läsning :)

2011-01-09 @ 21:33:59
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Nina

Gillar du verklighetsbaserade böcker måste du bara läsa boken " min bästa väns dotter" den är super bra! Kram

2011-01-09 @ 22:25:04
Postat av: frida

De e riktigt kul å skönt att läsa när man hittar en bok som man fastnar i =)

jag gillar att läsa verklighetsbaserade böcker, även om de flesta är hemska så fastnar jag i dom ändå.. har massor att läsa här hemma men har inte haft ro att sätta mej me de, ja brukar få perioder som ja läser=)

Du får säga om den boken va bra sen när du läst den :)

2011-01-09 @ 23:47:46
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Eleni

Haha vad läskigt jag har precis läst ut Pepparkakshuset och ska börja på den du ska läsa! :D

Jättebra var den första så hoppas på att denna håller samma klass:))

<3

2011-01-09 @ 23:49:46
URL: http://turninglou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0