Svar på frågor från frågestunden!

Har nu svarat på de frågor som va i kommentarfältet. Frågor som hamnat på mailen eller bloggsvar svarar jag på i ett senare inlägg i veckan. Får ta lite i taget! Vissa frågor är borttagna då de liknade frågor som redan va ställda. Här har ni iaf både frågor och svar!


I Ge mig lite mer video är du ju med en blond tjej, och i alla andra är du ju med en annan... Eller är det samma person?
I videon till "Ge mig lite mer" så är det Ellen som är med. Hon är även med i videon till "Jag tar dig.." I de andra videorna är det orginalmedlemen Elena.

Hur träffades du och krikke :)?
Vi träffades första gången genom en klasskompis till mig, då va vi 12 år. Sedan så träffade jag ju honom som kompis under många år. Inte förens 2005 vi fick upp ögonen för varandra. Efter det har vi alltid haft ett slags band ihop. Även när vi varit ifrån varandra har vi aldrig lyckats släppa varandra och det resulterar i vår lycka idag :)

Hur blev du kär i krikke?
Hur jag blev kär i han vet jag inte. (vet man hur man blir kär i en person? :P heh) Det bara kom upp ett intresse för honom en gång när han satt på en brygga i en hamn vi har här i KD. Det lyste om honom och jag kände pirr i magen när jag såg på honom. Efter de så tog han steget till att vilja träffa mig mer än som vän och jag va ju inte sen på de efter att ha känt så när jag såg honom. Väldigt kort efter de var vi ett par iaf :)

Är det något speciellt som du måste ha nu när du är gravid? :) Alltså något ätbart/drickbart..
Det där kommer i omgångar. Ibland är det stort sug efter ett glas med isvatten medans det nästa dag kan vara morötter eller kanske glass som suget suktar efter. Är inget speciellt så :)

Har ni funderat på namn än? Nämn några :D
Vi har funderat lite på namn och jag kan säga så här.. vi är inte överens :P haha. Nej men det är sjukt svårt med namn. Speciellt när vi båda har ett varsitt favoritnamn. Tror att Krikke's namn får bli ett andra namn iaf. Exakta namn vi tänkt på vill jag inte skriva ut än ifall det blir något där vi väljer. Känns roligare att berätta när vi är helt bestämda med vad det är som ligger i mammas mage :) Kan säga att mitt favorit namn börjar på T, men det är ett dubbelnamn så T.L då. Krikkes favorit börjar på A. Ni kan ju försöka gissa, hehe :)

Hur reagerade du när du fick veta att du var med barn?
Eftersom pluttan inte va planerad så kändes det ju konstigt först. Stor lyckan men liten panikkänsla över vad som skulle ske. Men vilken lycka, vi ångrar inte en sekund att hon hamnade där med "oflit" :)

Kommer du fortsätta med din musik karriär när lilla flickan har blivit lite större?
Jag kommer fortsätta med inspelningar och även spelningar som det ser ut just nu. Förändringen blir väl att jag även kommer spela in själv också, mer rock isf, som jag vill ha det. Oavsett vad så vill jag inte lägga ner musiken bara för att jag blir mamma :)

Har dina vänner stöttat dig under graviditeten?:)
Mina vänner har stöttat mig bra under graviditeten. Är ju "bara" i 5:e månaden än så länge men de flesta i min omgivning har blivit väldigt glada för min och Krikke's skull :) Dessutom har jag endel vänner som ska ha barn innan mig, även krikke har vänner som väntar barn ungefär samtidigt som oss. Så det är jättekul!

Vad får dig att bli ledsen? (t.ex vänner som sviker/ljuger osv.)
Något som får mig väldigt ledsen är när jag tjaffsar med krikke eller att jag märker att han blir sur över något. Det är jättejobbigt för mig. Samma sak gäller de om de är tjaffs med mamma eller om jag hugger med tonen mot mamma, då kan jag få EXTREMT dåligt samvete. Självklart blir jag ledsen över svek och lögner. Sånt är ju aldrig kul.

Vad är din favorit 1.färg, 2.mat, 3.klädesplagg, 4.årstid, 5.sport, 6.djur, 7.TV program, 8.musik, 9.dricka och 10.affär?
Ojojoj, nu ska vi se :) 1: Svart tror ja. 2: kött, potatisgratäng (märket längta) och bea. 3: allt möjligt. 4: sommaren, fast hela året i sig kan vara mysigt. 5: Cheerleading så klart. 6: Jag är djurmänniska. Har hjärta för alla djur utom spindlar och ormar. Eller jag har hjärta för dem men inte plats i mitt hem om man säger så. 7: Sons Of Anarchy. 8: Rock. 9: Cola. 10: Många olika.

Vad hade du för betyg i skolan ?
Medel i grundskolan, gymnasiet behöver vi kanske inte dra upp, haha. Nej men jag valde verkligen fel linje och orkade inte byta även om det va nära ett tag. I och med att jag inte intresserade mig så mycket för själva IT'n (gick IT-media) så bad jag ju om hjälp med sånt jag fattade noll av. När jag då inte fick någon hjälp så sket jag i det och det resulterade i något mindre bra betyg. Så ungdommar, välj det som VERKLIGEN intresserar er.

Hur många tatueringar och piercingar har du och vart har du dom?
Jag har 9 tatueringar, lite små pluttit över allt och en lite större på armen. Ni som följer min blogg vet att jag inte kommer sluta med att få bläck i huden än. Mycket mer lär de bli. Jag älskar tatueringar :) Piercingar har jaf haft ungefär överallt. Har inte kvar alla nu men de jag har och har haft är: öron, ögonbryn, mellan ögonen, läppen (över och under), tungan, näsan, naveln, en smiliey (strängen vid framtänderna).. ja vart har jag haft mer tro?

Är du social eller blyg?
Oftast social.

Bra och dåliga sidor med dig själv?
Jag tror att en bra sida med mig är att jag är en ganska öppen människa. Öppen för nya saker. En dålig sida kanske är att jag ibland borde knipa mun :P Svår fråga det där!

Har du några fobier eller något som du är rädd för?
Inga direkta fobier så, men jag gillar inte fötter. Usch.

Är du bra på att laga mat?
Jag har mina dagar.

Om du fick välja en sak som du skulle kunna vad skulle det vara då?
Skulle vilja ha en bättre röst och vara självlärd och grym på gitarr. De vore kul.

Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska då?
Att jag och min familj, släkt och vänner skulle klara oss livet ut utan några livshotande sjukdommar. Har ju redan fölorat nära och kära i hemska sjukdommar. Jag skulle sen önska att min dotter och mina andra framtida barn skulle få ett bra liv med en bra uppväxt, jag skulle på sista önskan vara girig och önska mig 3 önskningar till ;)

Vad gör dig glad och vad gör dig arg?
Jag kan vara lite "löjlig" av mig gällande gulliga kärleks sms. Jag blir verkligen glad när krikke skriver något gulligt till mig. Jag blir även glad av sparkarna i magen av min dotter och väldigt glad av min mamma. Hon ställer alltid upp på mig och är en väldigt bra förebild tycker jag! Det som gör mig arg är när någon ljuger, kanske inte om någon skitsak som att man exempel frågar ifall den har något och den säger nej. Men lögner om större saker kan göra mig arg, eller när någon snackar skit och hittar på osanna rykten. Man tycker ju att människor borde växa upp någon gång.

Beskriv dig själv med 3 ord
Glad, kär, shopping galen

Vad är det bästa och det värsta du vet?
Bästa jag vet är när folk som betyder mycket för mig är glada och mår bra, gillar inte när de är sårade.

Sjunga kan du men kan du spela något instrument? om inte, vilket instrument skulle du vilja spela då?
Som jag skrev på en fråga högre upp så skulle jag vilja lära mig spela gitarr. De få ackorden jag kan kommer man inte långt på, hehe. Kul att du tycker jag kan sjunga! :)

Vad är det galnaste du har gjort?
Haha, jadu. Jag vet faktiskt inte. Har inte gjort så mycket överdrivet galet i mitt liv. Galna saker kanske men inget sådär extremt som att hoppa från ett berg utan lina exempel. Skämtosido, jag vet faktiskt inte!

Berätta 4 saker vi inte vet om dig :)
1. Jag kan va en jädra bitch, för jag säger ifrån.
2. Jag gillar att doppa mc.pommes i deras mjukglass. Verkligen jättegott. Testa det!
3. Jag sover med 3 el 4 kuddar i sängen. En kramar jag på, resen är huller om buller vid huvudet.
4. 8 fall av 10 tittar jag mig i spegeln när jag sätter på mig jackan.

Hur många barn vill du ha i framtiden?
2 eller 3 st.

Vem är din bästa kompis?
Har många bra / bästa kompisar. En som hänger i sen länge är en tjej vid namn Josefin. Saknar även min gölleplött Linda. Sedan är min kusin Johanna en av mina bästa vänner, hon är som en syster för mig.

Har du några syskon?
Jag har en halvbror.

Hur tror du att du kommer bli som mamma?
Bra hoppas jag självklart. Jag tror jag kommer bli en rolig mamma som kommer ta med mitt/mina barn på roliga saker! Jag gillar att hitta på saker och resa!

Är du och krikke förlovade eller gifta?
Vi är förlovade sedan 1/11-09. Självklart så väntar man ju på att han ska falla på knä ;) Men de blir bra om några år, hihi!

Har du några favorit bloggar?
Jag läser ofta Maddes blogg då det är så kul att läsa om saker hon tipsar och visar upp. Jag läser även Johanna's (kusin) blogg ofta då man får se mycket kul med hennes son där. Emma's blogg läser jag, måste hålla mig uppdaterad på vad hon gör i sthlm ju! Sedan läser jag även massa andra bloggar som är roliga och läser ofta bloggar vars bloggare kommenterar på min blogg, det tycker jag är kul. Endel bloggar jag läser hittar ni i spalten till höger här i bloggen. Kika in i deras bloggar om ni vill!

Kan du inte snälla göra några videobloggar? :)
Videoblogg känns inte riktigt som mig, men kanske kan testa att göra någon lite längre fram!

Vad är din naturliga hårfärg?
Min naturliga färg är blond. Men det passar jag verkligen inte i :P

Tycker att du sminkar dig så fint :) hur lång tid tar det för dig att sminka dig? skulle vara kul om du kunde göra en videoblogg om hur du sminkar dig för det är supersnyggt :)
Tack så mycket! Det va kul att höra. Ang tid är olika beroende på hur jag sminkar mig och hur mycket jag drygar ut på de. Är lite svårt att höra en video på de då jag inte har någon bra spegel jag kan sätta framför datorn eller sätta kameran på något bra sätt. Tyvärr.

Vad har du i din väska?
Mycket onödigt och nödvändigt antar jag, hehe!

Gillar du mode och är "insatt" i det eller kör du din egen stil och sätter på dig det som du tycker är snyggt?
Klart att man alltid faller för modet lite då och då. Men jag skulle ju aldrig köpa något jag nte trivs i bara för att det är "inne". Så nej, nog att man köper sådant som är modernt men jag har en gräns för vad jag sätter på mig, så svaret är nog både och.

Föredrar du klackar eller platta skor?
Beror helt på vilket tillälle det är. Platta skor är ju underbart medans jag älskar snygga heels.

Vad är ditt dröm jobb?
Musiken eller att få ha min egen butik (som gärna får gå extremt bra ;) hehe)

Du skrev nån gång att du var liten, hur lång är du? :)
Jag är hela 1,64cm över marken.

Hur ska du göra med din mammapenning, hur många dagar ska du ta ut varje vecka och ungefär hur mycket kommer du få ut? Läste att du varit på af så det kanske blir lite si och så med det om du inte har jobb eller hur har ni planerat?
Jag vet inte ännu hur mycket jag kommer få i mammapeng så det kan jag tyvärr inte svara på. Jag vet iaf att de kommer gå på den inkomsten jag hade förra året och jag hade ju ändå extra jobbet hela året, af och jobbet på Repair Shop, så det löser sig nog. Förhoppningsvis ska jag klara av att bara ta ut 4-5 dagar i veckan. Vill helst inte ta ut mer. Vi får se. Yes jag har varit på af eftersom stället jag jobbade på (Repair Shop) stängde igen. Så nu står jag med bara ett extra jobb men vi klarar oss bra ändå, Krikke har ju också en inkomst så!


Hoppas ni är nöjda med svaren. Och till er som mailat: Svaren kommer till er senare i veckan i ett inlägg här i bloggen! Nu ska jag fixa kort på det nyinköpta som vi fick av mamma idag :)


Kommentarer
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Åh kära lilla hjärtat, är du hela 1,64 CENTIMETER över marken? haha, så söt :D Kul med frågor och svar tycker jag, även om jag redan viste mycket, förstås :D Puss från oss (mig och Lova) till er (dig och pluttis i magen)!

2011-02-08 @ 16:06:26
URL: http://madeleines.se
Postat av: Sanna

Jag gissar att ditt förslag är Tuva-Lisa, Krikkes kan ju vara så många men gissar på Angelica :P något rätt? :P

2011-02-08 @ 21:11:02
Postat av: Linda Rangfeldt - med plutt i magen

inget av gissningarna va rätt, men kul att du försökte :D Ja krikke's namn kan vara hur många som helst :) Jag vill så gärna att hon ska heta T-L (namnet), jag är villig att göra vad som helst så han ska ändra sig, men vet inte hur jag ska få honom att ändra sig.. hmm. Muta honom? nee.. eller? :P haha

2011-02-08 @ 21:14:57
URL: http://lindarangfeldt.blogg,se
Postat av: Anonym

gissar på tommy lee

å eftersom det är en tjej så heter hon tammie lee såå

2011-02-09 @ 00:48:41
URL: http://sofygates.blogg.se/
Postat av: Lina

Tuva Li ? :)

2011-02-09 @ 16:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0