Snart är söndagen över.

Min söndag har varit jättebra faktiskt. Vaknade upp och kände lite nackont så jag trodde jag skulle få huvudvärk men icke. Så jag och babe drog på oss kläder och åkte och käka (som jag skrev i ett tidigare inlägg). Satt med god mat och bara mådde. Vi drog ju sedan förbi svärisarna som jag också skrev om. Drickan satt fint!

När vi kom hem och hade landat lite så la vi oss i soffan och skedade till en film. Hjärtat låg alltså och kramade om mig. De va gött, hans armar får alltid pyssla om mig. Jag tackar aldrig nej till de :) hehe. Kollade iaf på Snabba Cash efter lite om och men.. Va ett tag sedan vi såg den så de blev bra. Filmen tog slut och jag åkte till katterna. Va där och snosade och gosade massvis med mina små hjärtan ett tag. Åkte sedan hem och kom precis hem till Solsidan.. Tanken slår mig nu att ni har ju redan fått höra om min söndag. Men i detta inlägg är den mer sammanfattande. Ja, på ett kort sätt då. Kort, snabbt, över. Precis som denna söndagen är snart!

Nu ska jag kila in till hjärtat som ligger och kollar på NHL i sovrummet. Ska gosa ner mig brevid och kika med han. Innan vi somnar gissar jag på att de blir en träff med våra bästa vänner, nämligen How i met your mother! :) Sov gott goa läsare!





Ps. Hoppas Nutellan smakade min kära Josefin K ;) haha Ds.


Kommentarer
Postat av: Chris mormor till lilla T

sov gott alla tre : )

2011-02-20 @ 23:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0