Paket till pluttis

Mamma/ T's mormor har varit iväg ett X antal mil ifrån Karlstad med sitt jobb och övernattade då. De hann med en tur på stan vilket resulterade i lite shopping till sitt ofödda barnbarn. Självklart blir vi lika glada varje gång hon vill skämma bort oss. Även hört på ryktesvägar att T's farmor också har börjat shoppa lite presenter. Det vet jag tyvärr inte va det är men någon gång får ni ju se de också :)

Detta fick iaf T pluttis av sin mormor idag:


En vit body med rosa blommor i märket Newbie. Tycker den är jättegullig och har velat köpa en men det har bara funnits i storlek 44 här hemma i Karlstad, så nu hittade mamma/mormor en till oss i storlek 50. Kan hon förhoppningsvis ha när hon kommer ut :) (bilden längst ned till höger här på bodyn gör färgen mest rättvis mot verkligheten)



Gosiga och söta byxor i storlek 50, i märket Newbie. Blir fina till någon body :)



Trosor med spetsvolanger på rumpan i märket Newbie. Ärligt, hur gulligt kommer inte dessa va på en blöjrumpa. Lilla ankstjärten :D Hehe, mammas lilla rumpunge med volanger :) Blir gulligt till den gråa klänningen vi köpte för ett tag sedan i märket Newbie, en varm sommardag! :)


(kommer ni inte ihåg eller om ni inte sett klänningen jag pratar om så är det bara att klicka på kategorin: Litens garderob, så hittar ni alla de köp jag lagt ut här)


Tusen tack mamma/mormor


Kommentarer
Postat av: emma

Meeen vad sööött :D

2011-02-19 @ 15:30:55
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Liza - Mamma till Joline

Joline har den Bodyn också, heeeelt underbar. Lite stor i storleken dock för hon kan fortfarande inte ha den och den är i storlek 56...

2011-02-20 @ 09:52:16
URL: http://lizagood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0