K säger:

att jag är beroende av Yatzy, haha! Kan ligga något i det. Vet inte varför men tycker det är himla roande att kasta runt lite tärningar i iphonen och på king.com. Så kan det va!

Har suttit och kollat på namn på internet med Krikke ikväll. Jag vet att det är tjat om detta namnet vi inte kommer överens om men ikväll har vi kikat på några men jag vet inte. Jag har ju gått med på mellannamn och efternamn som han vill han, kan han inte då gå med på mitt förnamn? Det behöver inte vara ett dubbelnamn utan bara det första namnet i dubbelnamnet isf. Men jag kan ju inte tvinga honom självklart, men jag känner mig nästan ledsen för att jag inte kan få välja det namnet när jag går med på resten som han vill ha. Nu låter det kanske värre än det är men jag blir faktiskt lite ledsen. Tror kanske att jag får dra på mig hårdhandskarna någon dag ;) Men det löser sig väl och jag ska sluta tjata om det här :P

Jag ska snart lägga mig i sängen brevid min kära älskling och kolla på How i met your mother, i vanlig ordning. Jäkligt skön serie att se innan sovdags. Underbara roller ju :) Hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imorgon igen! Godnatt till er där ute!



Btw, idag gick vi in i vecka 22. Mer om det imorgon!


Kommentarer
Postat av: Mi

Åh men det är mycket lättare att känna sig ledsen när man är som du :P tänk när du börja gråta för tvätten, hur jobbigt ska inte det här kännas liksom? Du ska se att det kommer bli en jättesöt bebis oavsett vilket namn hon får tillslut!

2011-02-10 @ 00:49:44
Postat av: Anonym

Tycker han kan gå med på ditt namn, han får ju ändå sitt namn som mellan namn, hur som haver så älskar man ju sitt barn oavsett namn ;)

2011-02-10 @ 10:49:46
Postat av: Caroline

Jag tycker det där är så sjukt svårt. Jag & min grabb väntar också en liten flicka och vi har ingenaning om vad det ska bli för namn. Bland det svåraste jag vet just nu

2011-02-10 @ 13:37:30
URL: http://carolinekindstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0