IKEA

Idag har vi, som jag skrivit tidigare, målat klart lillans säng. Åker och hämtar den imorgon och fixar allt då. När vi va klara med sängen så åkte jag till stan och mötte upp mamma, Johanna, Elliot, Lena och mormor på bergvik. Blev en fika och massa prat.

Senare åkte jag och mamma vidare till Jysk där vi hittade duntäcke och dunkudde till pluttis säng. Allt sådant va ju redan köpt men det i dun va så mycket goare än det vi köpte på IKEA, så vi tar dun ist :) Jag vet/ har hört att de inte ska ha kudde i början men senare ska hon ju :) Jag köpte även en prydnads elefant och bordstabletter till köksbordet. Är trött på de vi hade så ska byta ut lite. Inte klart ännu så än får ni inte se det. 

Vi fortsatte sedan till IKEA och där köpte jag ett nattduksbord. Tyckte det passade in bra i sovrummet. Enkelt och med en låda där jag lagt lite bodybutter, febertermometer, ipren osv. Perfekt! Längrefram ska jag köpa ett till krikke's sida också men just nu får han ha en svart "byrå" som stod där lillans säng ska stå. Men det blev bra faktiskt!

Så här ser nattduksbordet ut:



Bilden gör inte bordet rättvist tyvärr. Ni kan få se det imorgon direkt i vårt sovrum ist. Ska ju ändå visa er sängen och de :)

Nu ska jag hoppa i sängen och kolla på lite How i met your mother med älskling. Imorgon ska jag upp tidigt för ett möte i stan. Sov gott allihopa!


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fint det var! Sånt skulle jag också vilja ha, men det passar inte in.. :/

2011-02-02 @ 00:44:18
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Mikaela - gravid i vecka 38

Det är bra att du inhandlat en kudde för nu ska de små ha kudde fram tills de är ca. 3 - 4 månader, eller kan vända sig från rygg till mage själv. Och varför man ska ha kudde är för att undvika att barnet får snett huvud när den ligger ner, och när den kan vända sig om kan den kväva sig om det är en mjuk och pösig kudde.

Jag fick den informationen från BVC förra veckan, så så är det här hos mig i alla fall :)

2011-02-02 @ 09:23:12
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova

Glad jag blir när mina nära och kära säger så, ni som faktiskt känner mig och vet hur jag ser ut "på riktigt" :D Lova har alltså inte bara fått "the-good-looks" från sin far haha ;)



Sånna där nattduksbord har vi också, fast vita, suuuperfina! men nu får de inte plats med spjälsängen, så ena står i källaren och andra i hallen, ska ta fram de igen när vi flyttat (när nu det blir). Hur mår du nu gumman? är illamåendet så gott som borta? Magen har blivit så rund och fin. Min fick aldrig sån där rund form, utan var med hängig och låg, förmodligen eftersom att jag är så lång så den där kulan mitt på är ju underbar :D Puss puss

2011-02-02 @ 10:24:58
URL: http://madeleines.se
Postat av: lovisa

Riktigt snygg!

2011-02-02 @ 11:37:17
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0