Funderingar kring graviditet och förlossning

Jag somnade igår med min hand på magen då hon sparkade och hade sig. När jag vaknade idag så sparkade hon igen, dock nedåt och jag va så jäkla kissnödig så de va inte så behagligt, haha! Jag knuffa lite på magen så det verkade som hon flyttade sig för hon började sparka mer i mitten på magen då. Lille snosan. Skönt att vakna upp och känna hennes rörelser iaf! Vissa kanske tycker de låter töntigt när jag skriver om det, men vänta ni bara tills ni är med barn/era flickvänner är med barn. Det är en grym känsla! Krikke tycker också det är häftigt när hon sparkar så hårt att hans hand får en rejäl buff ibland.

Jag har ju väldigt konstiga drömmar måste jag få lov att säga. Endel säger att det har med graviditeten att göra. Så ja vi får väl hoppas på det för vissa av dem är inte trevliga, medans vissa är lite roliga, iaf när man vaknat och tänker på det. Jag drömde inatt att Krikke va med barn, att det inte va jag, men jag kände fortfarande T's sparkar, haha! Han skulle in på en operation och plocka ut henne så vi va jättenervösa för vi skulle bli föräldrar men efter att hon kommit ut så skulle jag iväg och jobba så jag va så ledsen. Vi kom dock aldrig till sjuklhuset innan jag vaknade utan jag vi va på fest och visste inte riktigt när han skulle in på operation så jag va lite arg på han som hade glömt pappret med tiden hemma. Hur som helst så sa jag till min kusin Johanna som va med i drömmen att jag och Krikke väntade nog tvillingar för hur kunde han ha bebisen i magen när jag också hade det? Så det va nog tvillingar vi skulle ha fast vi va tvungna att ta ut bebisen från Krikke's (ej tjocka) mage :P haha.

Efter att ha kollat på Livet på BB så har jag intresserat mig mer och mer för förlossningar. Det är ett X antal veckor kvar för mig så klart men att vara lite förberedd måste ju vara bra! Vilket påminner mig om att jag måste ringa min BM också. Har ju inte fått någon tid ännu för vecka 25 så ska ringa och fixa det! Men med förlossningarna, de är ju så himla olika men jag tycker det är intressant att titta på då man får se olika situationer. Dock kanske det inte är så jättesmart att titta för mycket ifall man blir avskräckt, men jag tror jag har svårt för at bli det ändå. Jag vet att jag SKA ligga där, och det är ju ändå ett val jag gjort (som jag säkert kommer ångra när jag väl ligger där med smärtorna). Vi vill ju ha vårt barn och då är ju en förlossning eller kejsarsnitt ofrånkomligt. Jag ser iaf fram emot att hon ska komma ut. Jag hoppas förlossningen fungerar bra då jag är lite skakad av just kejsarsnitt. Gillar inte hur de ska snitta upp en när man är vaken och hur de ska slita upp hålet så de ska läka bättre. Nej fy tusan :P Men skulle de blir något så man måste, då är det inge prat om saken så länge T kommer ut och mår bra! :)



Mammas och pappas lilla prinsessa där inne!


Kommentarer
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Fin fina bebismage :)

2011-02-22 @ 20:50:11
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0