R.I.P

Det som man inte vill ska hända har hänt, den sorg man inte vill känna är här.. Igen, i december. Idag gick en nära nära släkting till min pojkvän (och självklart Tyra) bort. Det är så sorgligt, så oväntat och så orättvist.. Vila i frid underbara du <3

Snart är även Älskade Micke's årsdag här. Fy det har snart gått ett helt år. Jag saknar honom lika mycket idag som dagen han lämnade oss, jag är lika ledsen än och kan bryta ihop över det när som helst. Det kommer fortfarande i omgångar..

Jag saknar och älskar dem alla, alla nära och kära i himlen.. Som Micke, morfar, Cina, Gun och många långa fler.. Många av er som vi saknas gick bort alldeles för tidigt. Ni var inte klara med livet på långa vägar. Men vi ses igen, jag bara vet det.

Dagar som denna så är de ju ruskigt jobbigt och då kommer det så lägligt att en söt läsare/passerande och skickar en kommentar som gör en så himla glad! Kopiera och kliv in på denna sidan och kika på videon, jag smälter:

http://naattiis.devote.se/blogs/14552438/mysfaktor-100.htm


Kommentarer
Postat av: Josefina

så sjukt, en barndomsvän till mig gick också bort i dagarna .. :(

2011-12-04 @ 09:50:33
Postat av: Nathalie

Åååh så bra att det blev så lägligt :) Roligt att man kan glädja andra än bara sig själv med sina små charmtroll :) Hoppas du mår bättre snart. Kram

2011-12-04 @ 16:35:41
URL: http://naattiis.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0