Spy är min vardag!

Detta med spy, bajsblöjor och allt vad det är, det är ju något som ingår. Man kan säga att ungarna kommer med all inclusive. Eller kan man verkligen säga så? ;) Det rör mig inte i ryggen om jag får lite bajs på fingrar vid blöjbyte, det rör mig inte i ryggen om hon kissar mig på händerna, det rör mig inte i ryggen om hon spyr på min axel (om det inte rinner ner på ryggen, då rör det ju mig i ryggen.. mohaha, nejdå!). Ingen har väl dött av lite bajs, kiss och spy, det är vad jag säger nu.

Detta är något jag funderat över. Nu gör det mig ju inte ett dugg med sådana här saker. Säkert inte längre fram heller, tills hon blir äldre. Jag har så sjukt svårt för spylukt :P Jag spyr själv utav det! Hur ska detta gå? Får göra en deal med Krikke. Jag tar bajsblöjor och sånt så får han ta spyorna när hon blir äldre! Jiiiha ;)

Men jag kommer göra allt för denna ongen.
Detta gjorde vi allt bra älskling..


Kommentarer
Postat av: fia

corre sover inte heller i sin egna säng, tänkte börja med det när hon kanske e 5 månader eller något:d känner att det är ingen brådska med det:D det är ju så gosigt som du säger!

2011-08-11 @ 20:22:37
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Johanna

Läst din blogg ett tag och tycker den är super! Jag undrar vad det är för bilbarnstol ni har ? Kan du rekomendera den? Är den smidig/lätt?

2011-08-11 @ 22:24:59
Postat av: frida

Haha de e samma här.. men de gäller bara Noels bajs å sånt.. ja vill inte ha nån annans bebis bajs på mej, då känns de genast äckligare haha!!



Å ja e oxå rädd för magsjuka när dom blir äldre.. har sååå sjukt svårt för spya å spyr nån annan så gör ja typ oxå de .. usch !!

2011-08-12 @ 12:00:44
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Emma

Hehehhee. Jag va barnvakt till mitt lilla kusinbarn i måndags och hon gjorde nr 2 rejält också!!! Och när jag skulle byta blöja kom det ÖVERALLT!! Och jag är väldigt vämmelmagig så jag fick ju spy. :p Och då passa hon på att kleta ännu mer. Haha. Hoppas jag inte är lika känslig den dagen jag får barn. ;)

2011-08-12 @ 15:03:38
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0