G.night.

Jag ångrade mig, jag tänkte ju lägga upp saker som Tyra fått men ni får se det imorgon ist! Öppnar dagen med ett inlägg med hennes nya saker, några få av dem iaf. Som sagt har jag inte tagit kort på det hon fått av mina vänner ännu så det får ni se någon dag till veckan!

Jag fick inte bara besök av Josefin och Levi idag utan Linda va med också, så kul att de kom hit. Skönt att babbla av sig lite! Levi lika go och glad (tills han blev trött) som vanligt. Så charmig den där pöjken! När de drog så åkte jag till Bergvik och shoppade. Blev ju lite kläder som jag visade i inlägget nedan och även lite grejer till Tyra, saker hon behövde. Hon somnade i min famn inne på bergvik och har sovit sen dess, det va kanske 19.30. Ah hon vaknade upp en sväng i bilen och åt lite mat och somnade sedan om igen och då va klockan kanske 21.00 typ. Så hon har ju sovit väldigt länge nu! Ska bli kul och se om hon vaknar upp något snart eller om jag hinner sova någon timme innan det är dags för mat igen. Idag va hon bannemej en trött bebis :)

När jag tittar på Tyra är det som att mitt hjärta smälter, ordentligt. Jag tycker hon är så underbart go, vacker och bara min min min (och självklart krikke's älskling också :)!!). Jag tror alla mammor känner så när de ser sina barn. Jag kanske är tjatig men Tyra är ju min vardag nu, jag är mamma! Jag hoppas ni gillar den jag är, och den del som hoppat in i mig, mamma delen! Jag tycker själv att jag är mig själv, fast med mer känslor, kärlek och mer förståelse för vissa saker. Jag tror också att jag och Krikke växt väldigt mycket med varandra, som par. Det känns som att vi älskar varandra mer intensivt än tidigare och att vi stöttar varandra på ett helt annat plan! Ah nej, jag trivs verkligen som mamma och som Krikke's flickvän! Men men nu vet ni de. Ska sluta tjata ;)


Mammas lilla älskling!

Ska bära in Tyra i sängen nu och lägga mig och kolla på 2 ½ men ett tag innan jag lägger igen mina blå. Hoppas hon vaknar upp för lite mat innan jag hinner somna så kan vi somna tillsammans sen. Hoppas ni har en rolig fredag, vi hörs imorgon och då med lite andra bilder och förhoppningsvis med lite outfit bilder på de nya kläderna. Vi får se. Sov gott då alla goa läsare, tack för era kommentarer :) Har tyvärr inte hunnit svara på knappt några kommentarer men det kommer! Har ni några frågor så hänvisar jag er till frågerutan där ni trycker på knappen "Fråga, jag svarar!" som ni hittar i spalten till höger. Det har varit lite knepigt när jag svarat där för det skickar iväg det innan jag hunnit skrivit klart, om ni som frågat tycker att ni fått "korta" svar :P Mobilen vet ni!! men nu, G.NIGHT :)


Kommentarer
Postat av: Fröken Vinter

Hej Linda!



Ni har verkligen världens sötaste lilla tjej =)



Stor kram <3

2011-08-06 @ 02:18:47
URL: http://emcavi.bloggplatsen.se
Postat av: Rebecca

naej men, vad liten & söt!

2011-08-07 @ 11:57:37
URL: http://rebeccahoiby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0