Mot gbg och Liseberg!

YEs! Har varit uppe en stund nu och stekt ägg. Ska käka frukost efter vägen så vi valde att steka lite ägg och ta med mackor. Mums! Jag ska självklart ha med lite majonäs att ha på också. Fett ska det vara, man måste unna sig vet ni!

Ska bli jäkligt kul att komma iväg och spela på lite hjul och se ifall vi får några stjärnvinster i år. Vi brukar oftast dra hem några, men man vet aldrig. Hoppas turen är på vår sida ;)



Jag och mamma förra året på Liseberg!

Ska bli kul att se hur Tyra kommer tycka om allt som är så glad i att sitta på armen och kolla runt. Hon är verkligen med och har varit det sen väldigt tidigt och vill titta runt på saker! Hon är väldigt nöjd när hon får göra de :) Hoppas självklart hon vill sova ibland i vagnen också så hon orkar mer.

Men nu ska vi packa in i bilen och dra oss. Första stoppet blir vid Bloms. Där blir det frukost, låta Tyra sträcka på ryggen och förhoppningsvis lite shopping. Måste ju ha något att ha på mig på Elena's lilla fest på Onsdag! Ni får ha en bra dag så hörs vi sen med både tidsinställde inlägg och mms-inlägg. God morgon!


Kommentarer
Postat av: fia

jaså?:o dom har semester där borta så får vänta tills den 16e augusti. nä, alltså för mig är det lugnt, tänkte mest på henne men om det inte gör någon nytta såå:p haha



Nääääääää? gjorde det?:( åh, jag vet hur det känns, och tänk dig, corre ramlade ur vaagnen med huvudet nedååt i betong golv och hon klarade sig, så det är säkert bra med tyra! men vet hur jobbigt det är och man ser det framför sig hela tiden:( tur att dom är tåligare än vad man tror. kraam på er!!

2011-08-01 @ 09:36:32
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: emma

Där var det varken någon mage eller bebis :D Hoppas ni vinner något i år igen, det gör ni säääääkert!



Ha det så skoj <3

2011-08-01 @ 13:08:37
URL: http://emja.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0