Hemma hela kvällen

Idag har inte jag och Tyra gått utanför dörren ens :P Haft en riktigt mysig hemmadag och kväll. Tyra har varit så himla glad idag, bara nu på kvällen när hon va ledsen när hon varit trött. Hon har verkligen lett mycket och pratat (gjort ljud) hur mycket som helst idag. Så fort man har pratat med henne har hon varit jätteglad och tillslut smälte jag så mycket att jag började gråta. Kände mig så otroligt lycklig, att hon är min gosegris :)
Bästa känslan och lyckan i livet!


Nu på kvällen har vi kollat på Ice Age 2 som gick på tvn, sjungit, kramats och pussats massvis och även sovit ibland, ja Tyra iaf.
Nu kollar vi på Röd Drake och har ätit lite glass (nej, inte Tyra :P). Tyra sov en stund och jag trodde hon somnat för kvällen men icke sa nicke, hon vaknade nyss igen. Egentligen tror jag att det va för att hon skvatt till lite. Men lite mat till lillan nu så får vi se om hon vill sova igen!

För mig blir det sängen så fort Tyra somnat. Är lite sliten men tänkte jag ska lägga mig och kolla på några avsnitt av någon serie, How i met your mother eller The king of Queens. I'll be back tomorrow ;)



Kommentarer
Postat av: Frida

Jag har en liten fråga, i låten "Ge mig lite mer", vem är du av dom som sjunger? Första versen till exempel, är det du som sjunger den? :)

Kram och tack för en bra blogg!

2011-08-20 @ 00:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0