Här ska bitas!

G O D M O R G O N :)

Köpte nya nappar till Tyras flaskor igår och hittade då samtidigt små bitringar till henne. De är väldigt lätta och perfekta för henne att ha tills hon orka lyfta de där lite större. Vi fick ju en jättefin röd av hennes farmor och farfar som man lägger i kylen så vattnet i den blir kylt, blir då gött för henne att bita i. Men jag tänkte att medans hon är lite mindre så kan hon ha dessa, eller både och om hon orkar lyfta den andra också ordentligt! Den vi fick som man kyler och de som vi köpte nu är nog väldigt bra båda två tror ja! Det återstår att se vad Tyra tycker, för det är ju faktiskt hon som ska dregla på dem ;)




I Ullared så hittar alltid svärmor lite roligt till Tyra och hennes kusin Tuva. Denna gången fick hon som sagt en bitring som jag tyvärr glömde ta kort på, men hon fick också en söt liten boll, kläder (kommer bilder på det i veckan) och jättebra hörselskydd! Perfekt att ha ju om vi ska till något högljudt ställe. Här är bilder på bollen och skydden iaf!





Nu ska jag starta dagen här tänkte jag! Är lite rastlös så tar med mig Tyra, mamma och mormor och åker till Bloms och kikar lite. En liten kort dagstripp sitter fint en dag som denna! Frukost blir nu. Vi hörs senare med fler bilder och annat babble.


Kommentarer
Postat av: jenny mamma till Nellie

Nellie har dom bitringarna och hon är ett halvår. Det är favoriterna.

2011-08-07 @ 00:10:20
URL: http://ixzorra.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0