Får snabba mig!

Tyra ligger och drar sig i babysittern och har nyligen vaknat. Får skynda mig att skriva ett inlägg för något säger mig att hon snart tröttnar på att ligga ner och vill komma upp och sitta för att se mer av världen (läs: vardagsrummet). Hon gillar verkligen att sitta i knä och titta runt, nästan lika mycket som hon gillar att kolla på tv ;)

Idag har vi umgåtts med Tyra's kusin Tuva och hennes mamma Ida. Deras katt har fått ungar så va ner i källaren och tittade på dem. 3,5 veckor gamla. Jisses va fina dom är, så goa! Att jag kom hem med fickorna tomma är ett under, va svårt att inte vilja stoppa ner dem och gå hem :P Efter lite kusingos och kattgos, ja Tyra gosade lite med sin farbror också (hon grät mest för hon va riktigt trött) så gick jag, Tyra och Ida ut på en promenad. Det va gött att komma ut och röra lite på sig! Fler sådana promenader får bli när det är bra väder.. ja det är ju inte så ofta det är det nu längre. Regnar ju hela tiden, men ska inte tjata om det för det gör alla andra så mycket bättre ;)

Nu ska jag ta min onge. Skriver sen!


Kommentarer
Postat av: Juli

Sötnos <3 <3 <3 Vad söt hon e <3

Är du en snäll söt tjej ?!??! Snälla svara.

Hälsingar från Julia. <3

2011-08-23 @ 20:04:06
URL: http://Julicool.devote.se
Postat av: Nathalie

Så gosig hon ser ut :D

2011-08-23 @ 20:15:55
URL: http://nathaliebacke.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Det var det bästa med Wilda. Hon vill absolut sitta själv ahahhaa Tror hon blev för varm i mammas knä eller nåt. Ett tag gick bra, men sen ville hon ner i babysittern igen

2011-08-24 @ 12:30:50
URL: http://saratilling.se
Postat av: Malin

Ha en fin kväll!

2011-08-24 @ 17:19:32
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: Jennie - Mamma till Malva

sv: Jo men det tillhör. Det tar sin tid innan man blir mer mänsklig igen efter förlossningen. Det är ju så mkt när man kommer hem, med amning sovrutiner osv..

2011-08-24 @ 17:20:40
URL: http://jenniezen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0