BabyBjörn bärsele

För några dagar sedan köpte min mamma en bärsele till oss då hon hört mig sagt att jag så gärna vill ha en. Har tänkt köpa en men det har inte blivit av. Snäll som hon är så har hon då som sagt köpt en då och det känns jättebra. Bara haft henne i den en gång och det va väl inte det mest populära men hon måste ju vänja sig vid den. Det gick bäst när man inte stängde knapparna där vid armarna men om jag inte sätter fast dem så måste jag ju själv hålla i kragen där huvudet lutar emot för att kunna ha kontroll över henne, så jag tror att lite mer seleträning får bli för fröken men de kommer nog gå bra tillslut! Jag kan tänka mig annars att det blir för Tyra som det blev för Levi, han gillade den massa när hon vände på honom, men Tyra kan jag inte vända än på några månader för nackens skull. Men Tyra är som gladast när hon får vara med och uppe på armen och se saker! Hon är verkligen med mycket för att vara så liten. Fast liten och liten, lillan blev ju hela 5 veckor igår :) Går så fort!

Selen vi har är en vanlig BabyBjörn Classic, Cityblack, precis som jag ville ha den! Kan även passa på att säga att för de som är intresserade av att köpa en likadan, en vanlig enkel och väldigt bekväm babybjörn bärsele, ja den vi har så är den billigast på Coop, där vi köpte den (jag va med när mamma köpte den). Den kostade endast 649Kr där, det är iaf billigare än på de andra ställena jag sett den på!


Kommentarer
Postat av: Nathali

Stella var heller inte överförtjust första gången vi stoppade henne i bärselen, men nu gillar hon den, kanske beror på att hon sitter framvänd.. Nyfikna unge :) Hoppas de går bra med bäringa! Öva öva :)

2011-08-06 @ 23:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0