Ställningen

Nu har jag bestämt mig för att åka och hämta ställningen till pluttans skötbord. Ska även köpa med lite kyckling så jag kan göra kyckling och ris ikväll. Har nog bestämt mig för en hemmakväll tror ja. Även om jag är ledig på veckodagarna så är dessa lediga lördagar helt underbara ibland när man bara får vara hemma och slappa. På veckodagarna har jag på något sätt fullt upp ändå så, en dag med slapp och mys är aldrig fel!

Jag funderar på om jag ska kunna hitta några lådor att ställa under skötbordet för att lägga blöjor och sånt i men det är inge bråttom med det då jag vill hitta några vi verkligen vill ha. För min del gör det inget om de är gjorda i kartong eller något annat material men jag vill inte ha några med massa fula färger på som inte kommer passa in i sovrummet. Så helst av allt vill jag ha vita lådor att ställa under. Har ni några tips på fina lådor till ett bra pris så är det välkommet. Vill ha en avlång till blöjor och två fyrkantiga för andra saker.



Ställningen hade tydligen vält inatt också när den stod på tork så lite märken nertill hade blivit på den, men om det inte syns så mycket så bryr jag mig inte om det. Orkar inte dola med det där längre och så jättenoga är det inte så länge det inte skriker UGLY om det :P Huvudsaken är att det är vitt!

Men ska dra på mig en tröja och åka nu. Vi hörs senare med lite bilder osv.
Ha en bra dag så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0