Irritation över en människa

Sovmorgon, mat, skratt, grannen.. ja vad ska man säga? Finns gott om idioter i denna värld och en råkar vara placerad just här. När man märker hur personen håller på så förstår man att något verkligen inte står helt rätt till. Tycker det är tråkigt att en person ska ställa till med massa problem för ett x antal grannar pga att personen har en otrolig livlig fantasi och inte ens kan höra barn skratta eller gråta utan att klaga. Tänk när T kommer, ska vi då få höra massa skit från personen varenda gång hon har en dålig dag/natt och vill gråta? Nej tack. Men det är tur att alla sjuka sms är sparade och att polisen ändå rekommenderade en anmälan om detta fortsätter. Men men nog om det.

Funderar på att dra på någon film eller lite mer wipeout som jag kollade på igår.
Skrattade så jag grinade! Jag lät som en söndersupen kärring tillslut när jag skrattade för jag fick ingen luft, haha. Det är så fruktansvärt roligt att se när folk gör bort sig alltså :P haha. Hade jag varit med där hade jag nog skrattat en hel del åt mig själv också :P Med den meningen följer en fråga till er:



Kommentarer
Postat av: Seema, Mamma till Elvira och Leon

Never ! Jag är för feg ;) och sen är det för farligt, tycker jag också :p



Kollade på fear factory en gång, och jag tyckte verkligen synd om dem som va där. i det här fallet "tjejerna" då ! Men sen tänker man såhär med.. ställer man upp på sån där shit, så får man skylla sig själv ;) mm.. Är man med i leken, så får man ju leken tåla också ju :) japps, hehe.

2011-04-17 @ 16:47:31
URL: http://seemalundback1.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0