Fullspäckad dag!

Godmorgon, godmiddag. Sitter i soffan men ska vilken sekund som helst springa ut i köket och börja med maten. Idag bjuds det på strimlat och kryddat kebabkött med pommes och sås. Va längesen vi käkade det så det ska bli riktigt gott faktiskt!

Lite senare ska jag dra mig in mot stan och byta däck på bilen. Nu ska sommardäcken på tack och lov. Bilen dricker så jäkla mycket bensin så det är inte klokt :P Nåja, lite bättre borde de ju blir med sommardäcken på iaf. Ska även kolla om jag kan måla klart ställningen idag så jag kan ta hem den under veckan eller kanske redan ikväll. Får se hur färgen blir efter idag. Skulle ju ha målat igår men glömde mina kläder jag skulle måla i här hemma så jag sket i det och fixade med annat ist innan jag åkte till jobbet.

På jobbet igår så fick jag dra hem vid 22 tiden för det va lite mycket folk insatta och jag har ju inte åkt hem på, ah jag kan inte ens minnas när jag fick dra hem senast :P Jag stod kvar en stund och snackade med tjejerna i garderoben och insåg efter ett tag att kl blivit 23.00. Nej nu skulle jag åka hem och inte stå där och drälla så jag gick ut och självklart fastnade jag en timme även utanför med vakterna. Så strax efter 00 kom jag från jobbet :P Jädra töl på oss. När jag kom hem hade hjärtat redan kommit hem så jag la mig i sängen och kollade på lite 21 Jumpstreet medans K satt och greja vid datorn. Han kom in efter en stund och det blev lite Big Bang Theory. Ja lite.. jag somnade efter en kort stund. Slutkörd :P

Men ska springa ut och laga mat nu tänkte jag. Skriver mer lite senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0