Mamma mia!

Here i go again..

Showen va bra som bara den, lite rörig ibland men otroligt rolig att se. Slutet gillade jag nog bäst, och när en av huvudrollerna skulle prata svenska. Lät kul :) Tack brudar för en trevlig kväll! Synd att man inte fick se mer av moster, kusin och kusins svärmor, men det är ju inte sista gången jag träffar dem.

Min kusin hade på sig riktigt snygga leggings/strumpbyxor ikväll. Jisses va jag föll för dom. Kanske ska va tråkig och kika efter sådana eller liknande. Det är ju trots allt min kusin som har dem, så lite borde jag ju få härma henne ;) hehe. Äh vafan, bara att köra på! :P Om de ens finns kvar, det är de också.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på tv och vänta på att babe ska höra av sig. Han ska hjälpa mig upp med en sak som ligger i bilen. TACK kära svärföräldrar. Tidigt men behövligt. Är väldigt, väldigt tacksam! ♥ :)



Kvällens outfit ser ni ovan.
Körde en lång kavaj på detta också.
Blev bra!


*gäsp*


Kommentarer
Postat av: Johanna

Nej du får inte köpe några.. inget härmande här. De är exlusiva och finns bara i en variant Så H&M gör sina kläder förstår du.. opps fan!! Där sa ja ju.. aja. Köp o bli lika cool som jag ;) (va ett tagsedan dock)

2010-10-16 @ 14:29:17
URL: http://johannadali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0