IKEA

Slutar om 1,5 tim och då blir det nog IKEA för min del, om jag orkar. Ska kolla på lite smått som blir att köpa längre fram. Även sugen på en ny byrå att ha i hallen. Skulle vilja ha en vit, den vi har nu är i trä så man skulle ju kunna slipa den och måla den. Ja, om hjärtat går med på det då.


Vill göra om vårt sovrum med. Skaffa annan sängram och tvbänk. Men de får bli nästa år någon gång. Vill verkligen inte ha det som det är nu, väggarna är tomma typ. Vill ha upp lite hyllor, fotoramar på hyllan och annat. Känns så tomt som det är nu. Men det blir ett projekt att ta tag i till jul tänkte ja, med hyllor, tavla och sådnat! :)

Har sett 3 snygga tavlor jag vill ha, fast inte på IKEA då. En/två av dem skulle passa skitbra i sovrummet men de kostar 1300kr/st och det har jag inte lust att slänga ut alls nu. Sedan finns det en jättestor och apsnygg tavla som skulle va häftig att ha. Priset på den ligger dock på 2500 och det kommer jag nog aldrig ge för en talval :P Eller det skulle jag säkert göra, men inte som det ser ut just nu.




WYL.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0