Vikt.

Hej igen! Sitter hemma och är lite hungrig, igen! Det va inte längesen jag åt ju för fan :P Iofs åt jag inte mycket alls då illamåendet låg nära. Får göra mig lite mer mat senare. Nu vill jag inte äta mer, haha.

Älskling sa till mig förut att jag börjar gå ifrån min pinnsmala kropp till en mer "vanlig".. ja något liknande så sa han. Kan säga att det va ju inte så kul att höra även fast jag fortf. är smal och kommer bli så mycket större med mage och sådant så vill jag ju inte se större ut förens magen blir rund :P helst får den ploppa ut litegrann om några veckor :P haha. Jag accpeterar att jag blir större det gör jag verkligen, jag ser då ingen skilnad dock. Okej lite att min midja börjar bli lite lite större, men jag kan ha alla kläder som vanligt än så de är en otroligt liten marginal vi pratar om nu. Vågen visar dessutom 0,4 kg mindre än när jag vägde in mig hos BM. Hon tyckte nog jag va ynklig med mina små kilon :P haha. Verkade så på henne när jag sa vad jag vägde.. så sa hon "och ändå har du jacka och grejer på dig" Jag hade typ som en tröj/jacka på mig, inte min vanliga jacka som det låter.

Nåja, jag hoppas att det mesta kommer lägga sig på magen nu iaf. Vill ha en fin liten kulmage helst, men inget jag kan råda över direkt! hehe. Huvudsaken är att bebis blir stark och frisk :)

Ska kanske kanske få låna ett Wii så jag kan köra Wii Fit som min kära vän Madeleiene. Är så himla avis och nu kanske ja själv ska få låna ett av en kompis till Krikke. Kul att kunna träna här hemma om dagarna :D Men jag måste faktiskt dra mig i röven och gå ut och gå också! Skulle behöva en spark i röven ibland, får be min kära älskling följa med mig.

Nu när han ändå tycker att det är lite som förändrats på kroppen, speciellt brösten då jag fått köpa större bh än jag vanligen kan ha, så ska jag börja ta kort ordentligt och köpa ett måttband och en bok där jag kan skriva ner mått och sådant.

Ojojoj vad jag babblar på. Nu ska jag sluta tjata om detta och återkommer senare för annat babbel.


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Hahah vad söt du är! Jag har massa mörka slingor i håret faktiskt, men just nu är det utväxt+solblekt sedan i somras, ska tillbaka till frisören om någon vecka, då blir det mörka slingor (förmodligen inte så många som du menar dock, hihi) ;)



Och det där babblet är bra babbel tycker jag!! Det är ju precis sånt där som snurrar i alla gravidisars huvuden. Precis som du säger så kan man ju inte göra så mycket åt vart gravidkilona lägger sig, eller jo man kan ju äta nyttigt och röra på sig så mycket man kan/orkar, men det är så svårt som gravid tycker jag, det finns liksom inte mycket man kan göra förutom att vara hemma och mysa med magen dessutom har jag varit extra hungrig hela graviditeten och man kan ju inte gå hungrig heller :D Och det är jättejättebra att du ska fota, mäta och skriva upp, är så glad över att jag dokumenterat mage och sånt ända sedan start :)

2010-11-04 @ 16:57:53
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Och en grej till, min våg började inte röra på sig fören jag var i vecka 15 typ trots att magen hade börjat puta och jag var jätteorolig över att det var något fel, eftersom man "normalt sett" ska ha gått upp några kilon då. Sen sa det poff och nu har jag gått upp 15kg (vilket är ganska mycket) så den där vikten kan allt göra lite som den vill och man måste nog försöka att inte tänka så mycket på det, varken åt ena eller andra hållet för då kan man bli tokig :D

2010-11-04 @ 17:03:50
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Emma

Är spännande att följa dig stumpirumpi :D Dig, Pappa Krikke och bebis!

2010-11-04 @ 17:13:12
Postat av: Michaela's värld.

Var hos madde och spelade wii häromdagen, det va skitkul :)



Va gör du ? Puss

2010-11-04 @ 17:57:43
URL: http://rumpelstiltskin.blogg.se/
Postat av: ida

haha du är så söt :) jag längtar tills den lilla ploppar ut så man förhoppningsvis får träffa den och er :) mommy, tihii! :)

2010-11-04 @ 18:39:46
URL: http://stjarnoga.wordpress.com
Postat av: Anna

Med mitt första barn som ja fick när jag var 17 år såg ja ut som dig i kroppen, i 7de månaden hade ja bara gått upp 3kg sen gick ja ytterligare upp ca 5 och allt försvann när bebis var sisådär 2veckor gammal, trodde att så här skulle bli fallet för bebis nr 2 också men icke vågen visa 30kg upp men nu är väger ja mindre än innan ja ens blev med barnen, det bara rinner av dig tillslut,ja tror inte ni har nått att oroa sig för=) lycka till och grattis till graviditeten=) / 2 barnsmamman

2010-11-05 @ 13:37:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0