Svimmade på jobbet!

Då ligger man hemma i sängen. Kollar på underbara Titanic (igen), tyckte den filmen passade bra nu när jag ligger här och funderar på vad fan som hände på jobbet. Hmm.. men jag kommer till det senare.

Idag på dopet så måste jag få lov att säga att Elliot hade bra mycket att säga i kyrkan, haha sötnos! Han kunde tagit över ist för prästen, enligt min åsikt. Alltså jag har aldrig varit med om en präst som snackat så jäkla mycket :O Men ungarna va otroligt vackra och de är så underbara så, så att sitta och kika på dem fick tiden att gå snabbare och prästens prat om gud att flimmra bort lite. Jag och Krikke kom iaf fram till att vi vill då inte att de ska va så mycket babbel om gud.. ja vi ska göra det i en kyrka men vafan.. Vi tror ju lika mycket på jultomten som på gud ungefär! Nåja, den dagen den sorgen (som man säger). Efter kyrkan blev det smörgås tårta och god tårta till efterrätt, mums mums! Vill även tacka Elliot som gav mig en helt ny frisyr, ruffslugg kallar vi den!

Efter dopet åkte vi till svärföräldrarna och snackade, pratade lite med Tuva när hon väl vaknade och käkade sedan mat innan vi åkte mot jobbet. Och ja som ni förstår genom rubriken så svimmade jag. Jag satt i entrén och kände lite illamående, så tänkte jag "nej fy fan, jag som inte spytt på länge", så jag bad krikke hoppa in i kassan så länge. När jag skulle upp för trapporna så kände jag att det börjarde flimmra i ögonen, så jag kutade upp så fort jag kunde till personaltoan, men det va upptaget så jag fortsatte till en annan toa länge bort. Kom in, låste dörren och.. BLACK! Där svimmade jag emot väggen.. Vaknade till av att jag lutade mig mot väggen på ett knepigt sätt, halvstående typ. Va väl inte borta allt för länge, med tanke på att jag halvtod när jag fick upp ögonen igen. Svetten sprutade och jag fick ta kallt blött papper i pannan hur mkt som helst.. Usch säger ja bara! De va inte trevligt! Min kära sambo och bästa kärlek och mina kära kollegor tyckte att det va läge för mig att åka hem och vila, så det gjorde jag. Tack underbara mamma för att du körde hem mig! Guld värd är du! ♥

Nej va jag babblar, tillbaka till filmen. Vi hörs senare!


Kommentarer
Postat av: Emma

Neeej vad läskigt Lindis :( inte bra inte bra! vad kan det ha och göra med tror du? hade du ätit dåligt? Det kanske blev en liten chock för kroppen med allt socker på dopet, efter att du inte ätit så mycket? (om jag minns rätt)



stor kram till dig, ta hand om dig <3 och bebi

2010-11-28 @ 09:42:06
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Hejsan! Roligt att hitta fler bloggare som är ganska nygravida :)

2010-11-28 @ 10:54:50
URL: http://litetunderverk.blogg.se/
Postat av: Mamma

bara att ringa så kommer jag det vet du älskar dig puss

2010-11-28 @ 17:07:31
Postat av: Mormor

Linda! Va rädd om dej, kolla med att äta lite o ofta i fall de kan hjälpa, de kan va bl.tryckfall dä handlar om. Kram Mormor.

2010-11-28 @ 20:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0