Sömnlös.

La mig i sängen med älskling förut och kollade på Skönheten och Odjuret. Va väldigt trött och höll på att somna. Dock är jag ju helt förälskad i klassikerna från Disney så när filmen väl va igång så blev jag jättepigg! Jag blir som i en helt annan värld när jag kollar på gamla disney filmer. Haha jag låter kanske som en liten liten flicka, men jag känner mig som en när jag tittar på dem också ;) hehe.

Iaf, efter filmen va det verkligen skrivet att nej jag ska inte sova, just för att jag är så pigg. Gick och satte mig i soffan och har nu satt på Dr. Snuggles. Det känns dock som att detta är något jag ska se när Emelie (3år) är på besök eller när plutt kommit ut. På något sätt blir det ju bättre med en litens sällskap. Iofs så har ju Elliot börjat kika lite på tv (som han gjorde när jag skulle passa honom), så han kan jag ju låna någon timme och kolla på detta ;)

Babe kom ut från sovrummet för en liten stund sedan han också. Han kunde heller inte sova och sitter nu och surplar i sig cola och chips. Jag själv ska ta mig ett glas med isvatten och lite mariekex, det är aldrig fel :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0