Rubrik:

Soffan, trött, långt ifrån klar att kliva utanför dörren.. Jag måste börja göra mig iordning snart men har så lite krafter just nu. Varit en hård morgon med *pip*, ja det är ganska äckligt att skriva ut det kanske så jag skriver pip. Känns som man sprängt ut allt blod i ansiktet när man tar i så mkt, men nu är det bättre med illamåendet iaf. Enda som fattas nu då som sagt är lite kraft.

När jag väl gjort mig klar så ska jag rulla mot stan och träffa mamma. Ska följa med henne ner till stan och sen blir det hem till henne och gosa med katterna ett tag. När jag ändå är på stan sen ska jag leta ny bh igen. Tror ni inte den jag köpte va för liten då, gaah.. Får prova större storlek och verkligen PROVA den denna gången. Klant! Har även lite filmer jag ska hämta ut sen. ÅÅÅH Skönheten och Odjuret, och Dr. Snuggles :) Blir iaf att se Skönheten och Odjuret sen!

Men vi hörs lite senare gott folk. Hoppas ni får en bra dag!



Jag och mamma! Älskling, moster och Lina syns till på bilden också :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad menar du... med pip osv? :/

2010-11-01 @ 14:40:32
URL: http://emja.bloggplatsen.se/
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Vänta du bara, snart får du köpa nya BHar igen :P Jag har fått upp 2 storlekar under graviditeten och mer lär det bli med all mjölk sen efter förlossningen (nu är det ju bara råmjölk), hoppas dock att de går tillbaka till sin vanliga storlek igen sen, utan att se ut som skrumpna tepåsar haha :D

2010-11-01 @ 14:46:29
URL: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0