Pizza, smink och nöjes!

Ja här är man lat och gör en färdig pizza i ungen. Jag hade tänkt göra våfflor men blev borta längre än väntat så blev ju att jag tappade orken innan jag kom hem.

Har iaf varit iväg och hjälpt elena med lite smink, och som jag skrev förut va det verkligen inte lätt att få det bra! Svårt att jobba med "bleka" färger när man vill ha det starkt. Men vi fick ju iaf till något och det blev ju lite extremare än en vanlig partysminkning så :)

Detta är ett kort av alla som togs, ni får se mer när de kommer fler. Men ett exempel är då denna bild:
(och som sagt, nästa gång kör vi på riktigt extreme make up med bättre skuggor!)



Meningen med detta va att få kanonmörk lila på ögonlocket och lite vitt samt skugga ut lila på kind och panna. När man kom till den delen blev det svårt eftersom det inte gick att få det mörka om man inte kletade lite läppglans eller liknande på innan. Men men, vi fick improvisera och såhär blev de! Elena gör iaf ett bra jobb :)


Efter att jag hjälpt Elena åkte jag till Nöjes för att hjälpa Krikke med lite saker som va nytt för honom på jobbet idag! Sen fick jag ju självklart inte åka där ifrån för han hade tråkigt som stod själv så ja, snäll som man är så stannade man ju kvar.

Men nu blir det mat och tv för min del :)
BYL.


Kommentarer
Postat av: Zigge

Grymt snygg sminkning på Elisen!! Duktig du är :D

2010-12-01 @ 00:20:34
Postat av: frida

Ser riktigt häftigt ut =)

Va duktig du verkar va :D

2010-12-01 @ 09:09:43
URL: http://fritte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0