Mysteriet på Greveholm!

Greveholm verkar va en av de större favoriter hos de flesta. Det är ju svin bra. Jag gillar alla kalendrar jag satte in att välja mellan. Jag gillar vanliga Teskedsgumman också då jag tittade mycket på det i mormors gamla hus. Det är verkligen nostalgi :)

När vi pratar på nostalgi så måste jag berätta vad jag köpte igår bland julsakerna. Jag hittade som glansigt papper som är som skruvar när man släpper ut dem. Min mormor brukade alltid ha sådana i sitt hus och de får mig verkligen att känna jul, spänning med tomte och paket. Jag blir glad när jag ser dem så det va ju GIVET att köpa med hem :D Ni får se dem närmre jul.

Jag tycker nästan det är lite tråkigt att jag längtar så mycket tills jag får julpynta. Blir ju roliga när alla affärer börjar sälja julpynt ordentligt så man kan vraka och välja! Ska bli kul iaf :)

Nu ska jag laga mat och försöka komma igång med dagen.
Skriver mer sen!


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 31

Ja guuud nu vet jag ju vad du menar med det där pappret!! Det är typ guld på ena sidan och rött på andra så skruvas det och hänger lite var stans :D Min farmor hade alltid sånt när jag var liten, hihi! :D

2010-11-04 @ 14:13:26
URL: http://madeleiene.blogg.se/
Postat av: Emma

Linda, jag längtar också tills man får pyssla och fixa iordning. Hittills har jag hunnit köpt en stjärna som ska stå i fönstret (en på pinne som en bordslampa) och sen en ljusstake i rött som jag ska ha i sovrummet :D



Men mer ska det handlas inför jul, röda bordstabletter, servetter, små tomtar, röda ljus och så måste jag hitta röda påslakan! :D Wie!

2010-11-04 @ 15:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0