Godmorgon folket!

Ja jag säger godmorgon för jag har inte varit vaken mer än ca 30 min. Kom ifrån jobbet igår strax innan 04 igår. Kollade på Per Morberg med älsk när vi kom hem innan vi somnade som två små barn. Det va skönt att sova ut vill jag lova :)

Nu snart ska jag göra mig iordning och åka in mot stan. Ska till kyrkogården och tända ljus för älskade och saknade morfar, samma med underbara Cina som jag saknar extremt mycket varje dag! 5 ½ årsedan ni försvann från oss.. :( Jag saknar er sjukt mycket ibland och känner fortfarande ett hat för kils kommun som gjorde bort sig totalt den dagen bron rasade och vi förlorade vår vackra Cina... :'/ Hur som helst så ska vi iaf tända ljus för dom, och ja självklart ska vi tända ljus för mer släktingar och vänner vi förlorat i olyckor och ålder! Hoppas ni har det bra där ni är nu. Vi saknar er!

Efter att vi tändt ljus så ska vi ut till Hammarö till Ingela, Daniel, Emelie och Hampus! Ska bli kul och se hur det ser ut nu när de fått iordning lite mer :) När jag va där sist så höll de ju på att flytta in. Ska bli himla kul att träffa Emelie med, busongen :D

Men nu ska jag göra mig klar och dra sen!


Kommentarer
Postat av: emma

Lilla Linda... Tänker också ofta på underbart goa Cina. Speciellt denna helg. Tänd ljus från mig och hälsa Cina från mig :') Jag har ingen kyrkogård i närheten..

2010-11-06 @ 14:12:36
URL: http://emmis.webblogg.se/
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 26

Sv: Jag hittar det dels på familjeliv.se och dels på babycenter.com. Jag läser bådas beskrivningar av veckan jag är i och sedan sammanställer jag :)

2010-11-06 @ 14:21:42
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0